lady E

Alla inlägg den 29 juli 2015

Av evelyn dahl - 29 juli 2015 23:38

dagen har varit seg varit i mitt rum medta delen men hundarna skulle ju ut så blev att gå med dom!
Kira var lite skum då vi kom up i skogen! Hon gick skumt och var spänd kan man säga luktade en del i luften och ibland morrade vi såg aldrig vad det var men visade sig att hon gjort samma sak då mamma gick med henne! När vi kommit en bil fick hon leka med boll vilket hon älskade och vi provade att ha henne lös på samma ställe hon gick skumt på men hon reagerade inte på något. ^^
När vi kom hem var det torka henne och sedan fick hon en ny träning! Låta Svea nära henne! Kira gillar inte Svea och det är för Svea tagit henne i tassarna samt öronen. När jag hör det så håller hon sig ofta veta från mig i ett par timmar men ja Svea är liten och kira har aldrig träffat barn förut! Så jag satt bredvid henne och Svea kom kira började bli nervös men hon satt kvar masserade och sa till henne att vara lugn och hon fick mycket beröm då Svea klappade henne och hon gick förbi kira :)

Av evelyn dahl - 29 juli 2015 23:25

äntligen tagit så lång tid försökt så många gånger att få Sony Vega PRO att fungera och nu gör den det! Hoppas det håller i sig så jag kan få många bra videor och lära mig mer om programmet! :)

Av evelyn dahl - 29 juli 2015 23:21

Tragiska nyheter att ett underbart vackert lejon som blev dödad!
Tycker det så fel! Kan förstå om han hade attackerat en by och dödar människor men vad jag hade han inte gjort någon illa! Han blev dödad för pengar och för att sitta på en väg! Han förkännade att dö av ålder med sin flock, kanske till och med dö för att försvara sin flock Inte som han gjorde!

Av evelyn dahl - 29 juli 2015 13:33

då väckte mamma mig vid 11 och sa att hon skulle hämta Ennie för Ellinore hade planerat att hon skulle färga håret fast vi hade andra planer! Så hon frågade vill du med färga håret? Jag svarade ja det vill jag för Ennie skulle komma hit hem till oss.. Blev sittades ett bra tag trodde de ljög för mig och färgade Ellinores hår hema hos ennie men de kom efter 1 timme och 45 min.. Kollade påsen och gissa vad min jävla färg var inte med blev så jävla förbanad! Sa till mamma att jag ville färga håret men tog de med mina grejer till det nepp! Det gör mig så jävla sur de var fan borta nästan 2 timmar tror fan de kunnat ta med min färg det var fucking 2 små burkar blå färg och 2 blonderings förpackningar som står i hennes toa på en hylla de kan väll fan inte va svåra att missa!

Av evelyn dahl - 29 juli 2015 04:07

ja det nya kapitlet släpptes 28 juli och må säga att var blandade känslor och blev bara what!! I slutet på detta kapitel och vill så se vad som händer i kapitel 5 som ska vara det sista kapitlet! Men grymt bra blev som jag skrev både närvös, arg, förvånad, ledsen, orolig, och glad mycket känslor jupp!
Inte spelat det själv utan sett Jacksepticeye och swingpoynt spela det! Och de är verkligen otroligt olika i hur de spelar det här spelet! :)
Varför jag kollar samma kapitel 2 gånger från olika youtubers är att de ofta har olika händelser väljer olika saker som man inte ser från den andra och jag gillar både Jacksepticeye och swingpoynt!

Av evelyn dahl - 29 juli 2015 00:45

då var man för första gången iår på nässunde station och pratade med många vänner man fick förra året ^^
Fick nya med som trodde jag jobbade för en tidning haha ^^'
Gick runt och fotade samt pratade med så många människor! Kollade också på konst på övervåningen bilderna finns i kameran som sitter på laddning kanske ska till Nora imorgon och äta Nora glass! ^^
Måste säga det var kul att vara där igen och äta deras goda hamburgare! *.* fick den grattis ^^ kändes skönt! :)
Fick en del bra bilder! :)
Och klarade mig faktiskt att åka ditt och hem blev varm på både vägen ditt och hem så fick dra ner förnsteret samt fick jag sitt fram idag vilket jag också mådde bättre av!
Mamma blev lite sur för att jag drog ner fönstret men ändrade sig snabbt så jag tog henne i armen och hon kände vad varm jag var!
Typiskt mig går runt med typ feber dag in och ut. är farm som jag hade feber men har det inte vet inte varför jag är så varm! Frös lite idag men det var kanske för jag bara gick i t-shirt och trosor till morgonen och det var kallt ute och små regnade!
Kommer nog iallafall att sova gött inatt om min sov medicin fungerar idag.. Vilket den annars inte gör -.-

Av evelyn dahl - 29 juli 2015 00:37

Av evelyn dahl - 29 juli 2015 00:32

såg en nyckelpiga idag då man vattnade blommorna inne! Tror den var ung för läste att när de är gula är de oftast små men kan också vara rn annan slags ny nyckelpiga!
Mimmi var som rn galning idag sprang runt och skrek hon skulle ha mat före oss och hon hade fått man vid 10.00 och skulle ha mat igen vid 15.37 typ.. Gav henne lite innan jag gick in i mitt rum och hade det mysigt med fländörs! Mamma ville ha hjälp men ja fländörs har ett bar grepp runt min arm och han bet mig då jag försökte gå blev inga märken men ändå xD

Ovido - Quiz & Flashcards