lady E

Alla inlägg den 11 juli 2015

Av evelyn dahl - 11 juli 2015 15:23

solen skiner och tänkte jag kan ju ligga ute och vila. Slutade med iallafall att jag borstade kira och hon behövde det verkligen! Fick ej bort allt men hon hade inga problem att ligga ner och låta mig borta henne blev också en stor boll med all päls som inte flög iväg med vinden.

Av evelyn dahl - 11 juli 2015 12:17

valde att vara hemma mitt huvud känns tungt o h min höft små svider. Det som är jobbigast är att jag är hungrig och ingen är hemma och ramlade nästan omkull då jag gick till toan.. Tror det är för att jag åkt för mycket bil jag är ju åksjuk. Och jag har inre fått vilat huvudet utan det har varit liv och folk här vi skulle hit och dit och nu säger nog min kropp ifrån. Lite tråkigt ville verkligen på marknad men jag mår inge bra så det var bara att vara hema.

Av evelyn dahl - 11 juli 2015 03:33

mitt huvud har snurrat och jag har känt mig så dålig idag min höft sved så jag knappt kunde gå. Somnade efter jag höll på att svimma i vardagsrumet. Och höften var bra under en period. Hade ätit en del idag och ja för att magen ska funka okej och muskler ska vara kvar drog jag mig ut på promenad. Tur hade tequila inte gjort det hon skulle då mamma var ute med henne så hon kunnde följa med mig! Hon var duktig bråkade aldrig utan det var fina lätta steg och inge dra mig eller Jag dra henne. Gick lite på en skogs stig smal och såg att många träd har gått av efter stormen som var här för ett par dagar sedan. När vi var på hemma kollade jag växthuset och tomat plantorna är fortfarande över gurk plantan vilket inte är bra för så får inte gurkplantan tillräckligt med sol. Och så växer den ihop och traskar in sig med tomat plantan. Och att tomat plantan är böjd så där kan göra att den går av.. Men sedan stod vi och åt lite smultron och plockade lite jordgubbar :)

Av evelyn dahl - 11 juli 2015 03:24

man lär sig nya saker varje dag :)

Av evelyn dahl - 11 juli 2015 03:22

då finns den nya trailern på säsong 6 Av The Walking dead ute! Längtar så tills jag får se första avsnittet vill se hella säsongen redan nu! Är ofc orolig för Daryl (Norman Reedus) såg vissa delar jag inte gillade pga han är fast bunden och har ett vapen mot hans huvud! Men kommer bli kaos om han dör. Rick (Andrew Lincoln) är ju huvud personen och inte ofta dom dör i tv serier så han är jag inge orolig för :)

Ovido - Quiz & Flashcards