lady E

Alla inlägg den 28 juli 2015

Av evelyn dahl - 28 juli 2015 01:13

kira hade ju inte fått jobba idag så gick ut och tränade henne lite att stå fint! Bara att säga vad är det och hon ställer sig så fint men idag var jag lite petig och använde smultron som godis! Gick lite till olika ställen kollade på gräsmattan sedan sa jag kommando stå fint hon kollad på mig ett par gånger med efter 4 försök började hon fatta! :) kollade våra blåbär som ej var mogna men vi hade krusbär och både röda och svarta vinbär! :)
Fick ej bilder på det mesta för mobilen var full efter alla kapitel jag laddade ner idag ^^'

Av evelyn dahl - 28 juli 2015 01:04

mamma var så jävla dum och gav bort min gurka som äntligen växt klart! Vem valde plantan vem har jobbat som ett svin vems planta var det jo min och hon ger bort den första gurkan jag fick!! Tur för henne har jag fler på väg! Och sa jävligt skarpt att de var mina! Men de är så söta och kommer få runt 14 st om de alla överlever och växer som de ska :)

Av evelyn dahl - 28 juli 2015 01:01

först blir man väckt av mamma för vi ska åka till hallagården som när vi kom ditt inte är öppen på måndagen utan onstdag- söndag.. Sedan åkte vi till tant grön som vissade sig också vara stängt och de hade bara öppet tisdag- söndag.. Så vi åkte runt här och där och jag fick hög feber och illa mående för fick sitta i back för mammas komps son skulle med men vissade sig att han vägrade åka men jag som hade andra planer idag var tvungen att följa med..
Allt blev skit! De idéer jag gav henne dög inte för de kostade för mycket ja 20kr för en jävla parkering så vi kunnat se både djur och olika växter i Örebros stadspark! Till och med kunnat gått till slottet och vandrat i centrum! Men nej vi skulle åka till svefallet som vägen var skit mellan där vi var till ditt! -.-' ja jag blev så jävla sur.. Hon kunnde kollat om de var öppet och sedan tänkt på mig som nästan spydde och fick hög feber att när jag kom till mormor hick ut och förökte vila och hemma tog alvedon och la mig! -.-'
Tur hade jag kira hemma som fick mig må bättre! Och bamse gav mig glädje och fick mig glömma febern och smärtan i kroppen!<3

Av evelyn dahl - 28 juli 2015 00:46

då har det läkt bara päls som fattas!
Allt jag gjorde här var att smörja och tvätta och hon lät det också vara vilket gjorde mig stolt! :)

Av evelyn dahl - 28 juli 2015 00:45

kiras bror en stund idag! Han haltar med ena bakbenet och ett framben dock.. Så klart kollade och masserade honom han var Lite stel och hade sprickor i trampdynorna. Svår att kolla tassarna var han med precis som kira!
Vi sa ofc till mormor att minska på maten och föröka fråga Bosse om hjälp så han får längre promenader! Önskar själv jag kunde ta honom en period och arbeta men tyvärr går inte tequila ihop med honom :/
Kira är inge problem som tur är. Tänkte ta henne till hjälp om jag kunnat träna honom. Så hoppas att Bosse kan promenera med honom eller cykla med honom och bygga muskler och minska fett!
När vi väll hämtat allt vi skulle hämta pratat lite jag fick lite bilder på honom och han fick pussa och krossa mig smått och sedan blev han också bostad av både Ellinore och mig! :)
Jaja vi åkte hem och vi åkte en grusväg som gick förbi botrp och såg många fina hästar under vägen och samt hundar då vi åkte förbi hundklubben där.. Vi anmälde kira ditt på hundkurs men de tog inte imot blandras hundar.. Vilket gör mig jävligt sur! Hund som hund spelar ingen roll om den är blandras eller renrasig! Medan vi åkte och skulle lämna mammas kompis så kom mörka mol så blev lite bortom hem hade saker i hemma hehe ^^

Ovido - Quiz & Flashcards