lady E

Alla inlägg den 6 juli 2015

Av evelyn dahl - 6 juli 2015 20:37

hade lite smått ont i höften idag så gick bara till en skog jag velat utforska och ja den var rätt läskig man kände sig typ instängt det var blött och det blåste. Sedan kom
Man ut på ett kalhygge :3
Lite udda men men. Vände och gick samma väg hem blev en promenad men inte en lång för min höft och vädret hoppas jag får en böttre imorgon om det ens blir någon får se vad vädret är osv!

Av evelyn dahl - 6 juli 2015 20:26

det var lite dags tyckte jag att tömma kameran för har nästan 2000 bilder nästan kanske inte helften dit men hade mer en 1000 så tömma var det allt! ^^'
Fotar mer vilde ren vad jag hinner fixa känns lite tungt och jobbigt men inget man kan göra åt det! XP

Av evelyn dahl - 6 juli 2015 20:08

regn, blåsningar, träd som ramlade och massa nya människor och konstiga ljud. Kira var väldigt närvös med trädet hon skällde gnydde och kunnd einte stå stilla. Tequila satt spänd och skakade mesans hon luktade när de kom in satt de båda spända vid fönstret och gnydde och små morrade. Vad ska man säga de kan också bli rädda och nervösa som vi. Men ska ut med dom snart så de får sin kvälls promenad i detta oväder kan ju vänta mig mer en vådliga hundar för när det blåser storm ute och träden nästan rör backen skulle vem som helst hata att vara ute i skogen och gå.

Av evelyn dahl - 6 juli 2015 19:59

satt man vid mams dator och hör sedan att det brakar kolla ut igenom fönstret och ser ett träd rasa. Springer in i köket och berättar pappa jag och Ellinore går ut och kollar trädet och det visar sig att det ramlade över våran ledning. Alltså strömmen till nästan alla här ute!
Tur hade den inte gått av så vi kunde ringa Kommun och be dom om hjälp!
2 av pålarna som höll upp ledningen böjdes smått spikarna som är fast spikade där ledningen går över pålarna låstnad den nedre på och de såg ut att ramla omkull.
Men kommun kom ditt och sågade bort trädet och sedan lyfte de upp ena pålen för den var mer böjd en den andra. Sedan var det fästa en järn tråd som är nergrävd i backen på en av pålarna för att den ska stå kvar. Vi fick ha en av våran grannes bil stånas på vår gård och de skulle hämta den senare :)
Efter allt var det bara att vänta på en traktor som skulle knuffa bort alla bitar av trädet som låg på vägen samtidigt också flytta delarna av den nerfällda trädet så två bilar kan åka förbi...

Av evelyn dahl - 6 juli 2015 19:51

kär i denna tröja den bossar typ mig xP
Känns som jag integration intresserad av ett förhållande med någon eller något mer en vän. Vill inte släppa in någon i livet och ja köpa fan grejer är roligare tycker jag ;)

Av evelyn dahl - 6 juli 2015 19:49

Trodde jag skulle hittat häst att rida.. Nepp.. Alla ska ha så mycket pengar.. Fattar inte hur folk kan ta 750 eller 1050 kr i månaden för en häst som inte blevit riden kanske på 3/2 år eller är skadad och kan bara ridas 1/2 gånger i veckan!!
Och vissa hästar är i min ålder eller äldre. Vill kunna rida grattis! Jag hjälper ju till med att mata dom städa i boxarna eller hagarna och mer! Har själv mycket utrustning som benskydd, schabrak, träns och Lindor! Har borstar och grimskaft med mera! men ingen tycker det duger.. Nepp det är bättre att hästen inte har några muskler och bara står och äter och inte gör något när den visar att den vill jobba.. Jag ger inte ens 500kr i månaden för en häst man knappt kan rida... Max 200kr och då är det när du vill och hur länge du vill ridning! Men nepp inget går som jag vill med att vara medryttare på en häst :( vill ha något att göra vill sitta där på häst ryggen vill bygga upp både hästen och mig. Vill lära mig saker vill testa nya saker! Vill kunna ris ute själv och bara njuta! Kunna känna doften av häst och skita i att jag är smutsig lilla busa och leka och ha det kul. Men tyvärr är det bara pengar.. Visst kan rida hos Julia men hon tränar ju limerick bra själv så hon behöve inte mig mer en att fotografera och prata häst grejer med.
Alla vi känner har redan medryttare elelrn så kör de trav och sedan har vi en kompis som har för gamla hästar så där gick det med..
Lasse har inte hittat hus han har kollat båda som varit till salu här ute men de är för dåliga för folk som ska ha hästar där. Hand son har köpt hus med fin mark men inte heller något häst ställe :(
Känns som om allt går fel väg som om jag inte ska vara bland hästar men jag vill så gärna vara det! Jag vill för jag älskar det! Är lycklig och kämpar glöden är så stark för det! Så hoppas eller bara önska att allt löser sig för mig är det ju!

Av evelyn dahl - 6 juli 2015 14:44

här är få bilder från 24 juni!
Få av dom inte riktigt klar med albumet för picmonkey kraschar heltiden -.-

Av evelyn dahl - 6 juli 2015 14:37

idag har det regnat.
Tycker att det var okej eftersom vi har haft riktigt varma dagar och naturen behöver mer en sol! Men nu skiner solen igen och det är inte super varmt ute! ^^' få se vart man går idag på promenad. Igår och förgår blev det ingen för vi röde oss så mycket då vi flyttade och byggde ut hungården :3

Ovido - Quiz & Flashcards