lady E

Alla inlägg den 16 juli 2015

Av evelyn dahl - 16 juli 2015 23:46

vi åkte en sväng till lunedet och kollade för vi ska visst ditt imorgon och föröka höra på en tjej som är där och sjunger. Vi har ej pengar till att vara där vid restaurangen men sitta vid stranden och grilla samt bada har vi råd med! Vi gick runt och försökte hitta en bra grill plats!
Fick fina foton! Och det var så härligt där så bara åh! :)

Av evelyn dahl - 16 juli 2015 23:42

Ja fländörs försökte jag fota men han var inte så där hjälpsam med det idag. Vädret har varit regn ( 02.00 )
Sol (10.00) regn ( 13.00) sol 14.00 tiderna kanske inte stämmer så jävla mycket men regn och sol hela tiden jävligt jobbigt ska jag säga!
Mimmi fick äta inne 2 gånge ridas och och var tacksam och blev smått mysa efter. Hundarna blev smått knäppa och busade en del lite roligt att se tills de kom för nära mig hehe ^^
Hade också typ inreblödning slog i mitt knä vid sidan av mitt bord rätt hård hade allt jävligt ont under natten. Trodde det skulle bara bli ett blåmärke men nepp det lilla röda är blod som samlats innan för mina lager av hud därför kallar mamma det inreblödning ^^ vet att vanligt vis brukar det se hemskare ut då man har inreblödning!

Av evelyn dahl - 16 juli 2015 23:31

mobilrn var hemma och laddade då pappa och jag gick med hundarna så kameran fick ta bilder åt mig!
Kira skulle ha fått leka med boll men stod en bil där uppe så koppel var det. När vi kom till dammen hade vi koll om kring oss så då fick hon springa av sig lite! Vilket hon tyckte var jätte kul! Efter det var det ofc koppel igen. Tequila var sitt vanliga jag vill lite gå. Fick använda blåbär och godis för att få henne vilja gå.. Dumt jag vet men hon har stel avföring som det är och muskler förstörs om hon inte rör sig! Och blir rätt jobbigt att dra henne..
Så godis är det ända som hjälper.
Man annars hände det inte mycket mer ^^

Av evelyn dahl - 16 juli 2015 23:24

tog med mig kira ut för att plocka blåbär men slutade att hon nästan åt upp alla innan jag han till busken.. Sedan vandrade man runt kite bara för skojs skull. Hittade massa svamp så blev att plocka det istället!
Var inte den vaksamma av mig så vi träffade på älg! Var så glad att det var en tätt skog och minst 40 meter från mig ^^ hörde bara att det braka vänder mig om och ser en älg genom träden. Tack vare att kira kom fram och kollade mot den och smått morrade så drog den sin väg från oss.. Höll både öron och ögon mer öppna då ^^
Fick också reda på att pappa träffat på älg för några dagar sedan när hon gick med hundarna med. Kanske var samma älg vi träffade på vem vet!
När vi väll kom hem var det fullt med sockerkaka och chokladbollar i köket la påsen med svamp på bordet och gav sedan tequila de blåbär kira inte han att ta eller jag gav henne som belöning då hon lydde mig :)
Kan säga jag fick en del svamp!

Av evelyn dahl - 16 juli 2015 01:31

Kommer smätan försvinna?
Tårarna kommer de sluta rinna?
Mina öppna sår kommer de att läka?
Kommer mina ärr att sluta svida?
Mörkret kan det verkligen försvinna?
Och smärtan i bröstet kommer det att sluta?
Kan jag få känna mig lycklig igen?
Kan någon få mig lycklig?
Denna smärta dessa tankar..

Av evelyn dahl - 16 juli 2015 01:14

som ni vet var det ett tag sedan då Mimmi var borta i ett par dagar för oss och hon är smått rädd för människor en.. Så tog fländörs till hjälp idag! Han kom fram till mig då jag satt på huk och ropade på Mimmi. Han började stryka sig på mig tills jag började klappa honom han satt smått brevid mig och bom Mimmi var vid mig. Hon gick fram långsamt och luktade på min han innan jag klappade henne. Hon fick mat och när hon hade ätit klart gick hon iväg. Jag Hade lite mys med fländörs och sedan kom hon igen. Lite osäker igen innan jag fick klappa henne!
Men hon älskade när jag äntligen fick röra henne bakom huvudet och under hakan :) hon följde sedan mig då jag vattnade och jag bar henne in pga hon gillar inte hundarna ^^'
Men de flesta i familjen börjar komma till ruta 2 igen med Mimmi vilket är härligt! :)

Av evelyn dahl - 16 juli 2015 01:07

mamma gick för sig att vi skulle ta hand om skåpet där alla säng kläder är.. Blev lite städa på vägen in ditt. Och tycker vi kan sälja vårat jävla aquarium vi använder det ju verkligen! Och fiskar vill ingen ha i familjen igen. De var fina och kul att se på men dyra! Lampan drog en hel del el! Vissa fiskar var grymt dyra alla växter som skulle vara i aquariumet och nya då de andra dog eller var för trasiga.. nya stenar och sedan alla grejer i aquariumet!! Och köpa nytt då man tvättade aquariumet och ja lungnare medlet till dom för de skulle leva. Men men.. Vi slängde en del och många lakan var gamla och vi använder de ej! Och ordning och reda blev det allt efter vi var klara!

Av evelyn dahl - 16 juli 2015 01:02

då var man här igen.. Vitsen var att vi skulle fika där men pappa skulle iväg på någon bil grej så blev bara åka ditt fota prata med folk sedan hem.. Var inte det bästa som hänt... Vi träffade våran första ridlärare men blev bara hej för hon hade annat att hålla koll på jupp små barn!
Mamma träffade ett dagisbarn och pratade med henne föräldrar och sedan var det bilen och hemåt.. Kul va.. Not!! innan vi åkte hem köpte jag pizza åt familjen! :)
För jag var hungrig och det var en del pizza dofter då vi åkte i Degerfors xP
Satt och läste olika tidningar och fick smått tårar i ögonen typ innan Ellinore förstörde min känsla.. Men ändå Robin Williams i miss you!
Tänk vad många underbara filmer du var med i och du var den som gjorde dom underbara! Du var fucking anden i Aladdin!! Ett barndoms minne ju!! ;_; <3
Efter det var det tidningen och såg om mobil laddare därför har det nu blivit så att ladda då vi sover är ej okej! Även om laddaren använd kan den börja brinna! Ej kul jag vet.. Men hellre det en att brinna up!
Sedan var det hem till min fina tjej <3

Ovido - Quiz & Flashcards