lady E

Alla inlägg den 23 juli 2015

Av evelyn dahl - 23 juli 2015 04:04

ja mamma och pappa åkte bort en stund och sedan kom D egen igen kira och jag åkte på släpkärran då pappa skulle flytta den :) hehe lite barnslig måste man ju vara och ett gott skratt var det för mamma också ;)
Efter det skulle vi bara åka med pappa tills han parkerade ordentligt på gårn men slutade med att kira och jag fick en biltur i skogen xD
När vi kom hem såg jag att kira har ett sår på samma ben som hon har bölden på och den blödde lite idag mun stackars tjej :(<3
Sedan hjälpt mamma och jag pappa med gräsmattan i hungården för den skulle klippas och ja finns grejer som behöver sluttas för man ska klippa gräset där med mera :)
Såg också en häftig mall som satt på trappan på baksidan :)
Och fotade mammas rosor för de är så fina xD
Blev pappa idag som vattnade växthuset för jag gör det ju alla andats dagar ju xP
Efter det latade vi oss bara i köket innan det var sängen xD

Av evelyn dahl - 23 juli 2015 02:26

ja när jag först skulle gå på min dagliga promenad såg det ut att börja regna så ville bara gå i skogen så kira fick följa med plockade på mig kläder och annat och gick! Och så klart då jag gått nästan hela vägen ditt jag skulle så kom värmen och solen fram!!!
Kira fick leka med boll och köra lite sitt, stanna, ligg, kom och tack! :)
Vilket hon tycket var roligt för när jag satte mig ner eller skulle plocka ihop allt kom hon och krafsade på mig ^^
Sedan hittade vi också massa bär och vem mer en kira var inte lycklig!
Medan vi satt och åt blåbär hörde man helt plötsligt att det dundrade vänder mig om och två armé helikoptrar flyger över trädtopparna där vi stitter. kan säga att hjärtat var i halsen på mig och öronen sved. Kira gillade det verkligen inte och började skälla som en galning hade lite problem att lungan ner henne kan säga att jag var riktigt blöt för att få sitta i blöt mosa och hålla om henne!
Efter ett tag var hon lung. Satt och kliade henne och försökte få allt till att njuta av värmen och solen. Till slut la hon sig ner och hon var totalt lugn!
Efter ett tag så gick vi hemåt! Känne att det var bäst! Hon var sig själv igen och blev att stanna lite här och där för hon ville äta bär.

Av evelyn dahl - 23 juli 2015 02:15

när man vaknade hade Ellinore hennes kontakt person här .en person vi ( med autism) ska träffa 1-3 gånger om månaden! De bakade muffins iallafall och mamma hade köpt en tårta eller liknade hon kallade det bakelse för ja det var som en play sockerkaka med valij sås på och hallon! XP
Sedan var det choklad muffins och till kvällen skärda jag upp min Annas och åt nästan upp hela vågade inte ta för mycket och tog också en paus för ja annans har en syra som inte är super trevlig mot allt kött i munen därför kan man ha ont i läpparna eller tungan efter Du ätit Annas ^^

Ovido - Quiz & Flashcards