lady E

Alla inlägg den 12 juli 2015

Av evelyn dahl - 12 juli 2015 23:53

omg! Oliver har fan aldrig varit så snygg som han är i denna dräkt! *.*
Den är så jävla snygg! Åh längtar så mycket på att se den nya säsongen på arrow! Fast mer sugen på The flash men det var för den slutade med drastiskt! :3

Av evelyn dahl - 12 juli 2015 23:50

fota ja det gör jag lite väll mycket nu.. Förökt hitta något att Göta som inte har med kamera att göra för har så jävla mycket album från denna sommar och vinter som ej är klara och de flesta är mer en 5 månader gamla men kommer nya som är roligare att fixa hela tiden ^^'
Typiskt mig xD
Försöker lämna kameran hemma men blir aldrig så xP

<3

Av evelyn dahl - 12 juli 2015 23:48

Jag saknar dig faktiskt.
Mer en vad folk tror.
Mer an vad folk kan se på mig.
Vill vara med dig.
Men inte som allt är nu.. Så kommer vi nog aldrig vara vi i detta liv igen.
Önskar det så mycket..
Jag är så tacksam för allt du hjälpt mig igenom allt. För att du lärde mig saker.
Min balans mitt mod och min styrka blev bättre tack vare dig!<3
Jag älskar dig en idag! Och blir glad då du gnäggar på mig. Tyvärr kan nog aldrig saker bli som de var utan vi är tyvärr främlingar idag med goda minnen om varandra<3
Det var du som fick mig att orka saker det var dig jag ville träffa varje dag!
Du var en så underbar häst! Och gav mig många bra minnen! Kan vara hoppas att du fortfarande är lika bråkig och knäpp! :)

Av evelyn dahl - 12 juli 2015 21:47

åh Ozzy är så fin!
Älskar att gå förbi och fota honom han gör sig alltid lite till för bilderna ställer sig fint bussar olika sidor ibland lite knäppa sidor då han skakar eller nyser! :)
Kanske gillar att vara där för ja då är jag nära hästar. Synd bara att de är travhästar. Men inget att göra åt det.

Av evelyn dahl - 12 juli 2015 02:52

Varje kväll gråter jag..
Varje kväll kommer smärtan i bröstet.
Varje kväll smyger rösterna in i mitt huvud..
Jag är trasig... Kommer nog alltid vara trasig..

Av evelyn dahl - 12 juli 2015 01:05

hatar då de byter skådespelare James Bond är typ en serie med olika skådespelare! Sedan har man Batman, superman, Spinderman, fantastiska 4, Hulken och många mer.
Vill verkligen inte att denna serie ska bli förstörd! I X-men och iron-man har det varit samma samma skådespelare. Visst X-men har filmer då de visar hur de fick reda på sina krafter vad de gjorde innan och visade hur x-men blev till. Då var det andra skådespelare för man kan inte göra någon som är runt 50 år till 6 utan då använder man en annan skådespelare men gillar inte att de byter skådispelaren då de kanske varit med i 2/3 filmer eller gjorde första filmen!

Av evelyn dahl - 12 juli 2015 00:49

kira och tequila var glada att få äta lite smultron de hade så bråttom att de nästan åt upp alla även de som inte är mogna! :3
Bara att vänta på att få dra dom från blåbärbuskatna då blåbärna är mogna :>

Av evelyn dahl - 12 juli 2015 00:39

vi har fått ungefär 14 färdiga jordgubbar och fler är på väg och smultron ska vi inte prata om och nya gurkor är på väg i full fart!
Behöve rnågot att Göra då jag inte hittat något ställe att rida. Jag är visst ingen som folk vill ha vid sig. Mamma och pappa har frågat vänner men ingen är intresserad. Julia klarar sig fint utan mig. Och de har redan en tjej kompis till mammas dotter som rider mango och ibland limerick. Flippe har också en som rider honom. Kompisar till Ellinore ska ha så mycket pengar för deras hästar.. Promenader fota och arbeta i trädgården får mig att ha andra tankar och får mig hoppas..
Annars har mammas rosor växt som ogräs och blommar fint. Vi fixade äntligen tomatplantorna i växthuset. Så nu ligger de inte över gurkplantan :)
Solen sken och det var skönt. :3

[Bild]

Ovido - Quiz & Flashcards