lady E

Alla inlägg den 22 februari 2015

Av evelyn dahl - 22 februari 2015 00:01

Lasse kom en sväng och jag gav honom schabraken som skulle tvättas mamma tål ju tyvärr inte hästar hon hostar och blir snorig hon kan vara nära dom men inte ha dom på sig. Men men de kommer till veckan och jag hoppas de kommer se underbara fina ut :)
Mitt jobb imorgon blir att tvätta den röda lindan som är grymt lerig på insidan. Ska också kolla de andra och Linda dom lite mer starkt så de blir lite mindre osv.
Vi satt också och pratade om hus Lasse hittat. Och mamma började då för hon hittade ett hus hon ville köpa som var större en detta och hade mer tomt, så vem vet kanske flyttar till ett större hus här framöver xP
Haha tror ej det önskar faktiskt att vi hade mer mark och större hus skulle älska att ha en övervåning. Men tyvärr har vi inte det och det är bara att leva med..
Fixade också upp 2 video klipp med bara bilder på youtube ska föröka fixa hem Sony Vega PRO igen för allt går segt med Windows movie maker och de flyttar musiken när du sparar videon. Du fixar video med text perfekt allt är bra, sedan sparar du och musiken har flyttas fram eller back och passar inte allt längre blir så jävla sur!

Ovido - Quiz & Flashcards