lady E

Alla inlägg den 20 februari 2015

Av evelyn dahl - 20 februari 2015 21:10

Första gången sedan jag gick ur 9:an som vi äter ute ;P
Jag hatar ju folk mängder och blir nervös när det händer saker som inte händer vanligen. Hatar förändringar sov kommer bli svårt med tidningen eftersom jag är ven men det kommer jag klara bättre en att sitta i resturang.. Eller åka på hockey eller fotboll eller Utställningar eller horse show osv. Har svårt att åka på mina konvent jag brukar vara på. Äter inte på typ två dagar och får ångest men när jag väll är där kan jag slappna av ovh äter en del då jag kommer hem.
Gillar inte att sova borta heller men måste lära mig att klara av det..
Men det gick bra beställde pizza och fanns bara 3 människor där och de gick typ när vi kom så jag kunde äta lugnt.

<3

Av evelyn dahl - 20 februari 2015 18:35

Av evelyn dahl - 20 februari 2015 18:34

Av evelyn dahl - 20 februari 2015 18:33

Alltså fattade inte vad jag såg allt var bara så skumt men när jag fick reda på att det var en film vill jag allt se resten vill se mer skumma saker att skratta åt xD

Av evelyn dahl - 20 februari 2015 18:31

Skrattade så för den var så söt.

Av evelyn dahl - 20 februari 2015 18:27

Först var kora lös och så såg vi att det fortfarande är för mycket is på vägen så blev att koppla henne och gå i skogen för att säkert veta att de inte skulle äta något eller halka på vägen. Vissa delar av skogen var det mycket vatten och vi fick gå långa omvägar men hundarna gjorde sitt och jag var lycklig att få komma hem och slippa få regn i håret.
Hemma var det torka kira och tequila på huvudet och benen kolla så att de inte skärt sig på något och sedan var det att smörja tassarna.

Av evelyn dahl - 20 februari 2015 18:23

Blev laga mat åt Ellinore och mig sedan fixade jag mat åt hundarna och Mimmi pappa fick lite då han kom hem och blev glad för det,
Har inte så mycket mat jag kan laga mat så blir ofta lätt lagad men samtidigt något du måste hålla koll på med lite svårigheter ^^'

Av evelyn dahl - 20 februari 2015 18:21

Ja fick mitt paket idag och allt såg super fint ut. Gjorde verkligen ett bra köp där.
Sedan hämtade jag de grejer jag hittade från stallet för ska nu ta paus från ridning och hästar kenke ska sluta med. Men bara för att jag inte rider ska inte mina saker användas... så fixade hem de saker jag hittade ska hämta hem det andra med här framöver då jag orkar och har tid..
När vi kom hem var det borsta bort smuts och päls slet i timmar och fick ialla fall bort det mesta som tur är. Sakerna var inte använda varför var de så smutsiga dåda? Sur och förbannade jag allt.. och skiter i vad hon tycker om mig folk har aldrig gillat mig så varför ska jag bry om någon säger idiot åt mig... Grejerna är mina och inte hennes jag köpte dom för mina pengar! Mamma fixade hem såpa så ska tvätta schabraken här framöver och se till att de ser bra och fina ut igen. Ja det röda har mesta delen av färgen försvunnit men det är ändå rött.. Lindorna såg bra ut förutom att en av de röda är borta och de är mer lera en röda.. Mina benskydd hade massa repor men lykased få bort all sant och lera i reporna och på sidorna. På insidan har jag en hel del smuts att få bort och det ska jag allt.. Allt har lagt mer mycket svett på dessa grejer men men nu så är de mesta hema..
Mitt träns ska allt hem och det andra som fattas...

Ovido - Quiz & Flashcards