lady E

Alla inlägg den 12 februari 2015

Av evelyn dahl - 12 februari 2015 22:30

Dale<3
T-dog<3
Merle<3
Hershel<3
Saknar er så mycket ni var underbara karaktärer i serien och önskar ni var kvar<3

Av evelyn dahl - 12 februari 2015 22:29

Japp när jag känner att jag börjar bli mitt gamla jag igen ska detta testas! Måste göra det! Ser så häftigt ut och ja han är otroligt duktig önskar jag var så duktig :(
Men träna blir det här fram över då jag börjar bli mer frisk!

Av evelyn dahl - 12 februari 2015 22:27

Får tårar varje gång jag hör eller ser dom.. De gjorde så mycket bra de fick folk att le och hoppas och tro på sig själva..
Robin Williams var den jag erkligen älskat att se och lyssna på längst. Han var så underbar och man skrattade och man kunde aldrig glömma de underbara stunder han gjorde i filmer! Han var en så underbar skådespelare och tårar fan från min kind då jag fick höra att han gått bort.. Ser på hans underbara filmer och börjar gråta då jag hör hans röst eller ser honom.. Han gav så mycket lycka och glädje till andra men glömde sig själv.. Vilket får mig att känna vi fanns nog aldrig där för honom...

Paul Walker
Många känner igen honom från fast and furious filmerna. Han gjorde karakternen Brian så levande och häftig! Så klart fick jag många känslor då jag såg eight below den är ju så underbart bra. Han var en bra förebild för folk att våga testa saker och köra fort var ju hans grej!


Ryan dunn

Alla som sett Jack ASS vet vem Ryan är! Han är en av de som vågar göra saker som är livsfarliga och väldigt skadliga! Alla i jack ASS gjorde saker man inte skulle göra gjorde filmer för att folk skulle kunna skratta och ha det kul och de gjorde filmerna som om man var just där med dom höll på att bråka göra bus och spratt mot varandra. Ryan fick mig ofta att skratta han hade de bästa kommentarerna och var en underbar människa av det vi såg.. Alla i Jack ASS hjälpte mig igenom högstadiet såg videor och skrattade och kunde känna att jag klarar det. De var galna och fick folk att ha kul! Men också bli lite illa mående över vissa saker!!
Men Ryan och stevo är var mina favoriter och när Ryan dig försvann en av de viktigaste mänikorna i Jack ASS teamet.. Stevo är galen en och samma sak men Johnny men många vet jag inte vad de gör och Brian som var Ryan bästa vän de var alltid ett biff par.. Jag tycker synd om honom för han förlorade en bästa vän.



Alla saknar vi känndisar eller familje medlämar men tyvärr kan vi inte få dom tillbacka men de kommer alltid finnas där för oss och vi kan allid vara glada att vi levde under samma tidsgång som dom!

Av evelyn dahl - 12 februari 2015 20:10

Varit riktigt deppig idag blevit irriterad på minsta lilla.. Så suttit och förökar skriva klart horror night 2 som jag började med i 9:an.. Eng uppgift att skriva en skräck historia och jag gjorde typ en film/ bok och ville fortsätta för slutat var ja som vissa filmer inte det riktiga slutet,
Sedan kom mamma hem var ge hundarna mat och ut med dom och kora hoppade runt glad i snön och körde lite race här och där,.
Förtsår inte hur hon orkar.. Sedan när man kom hem var det ge Mimmi mat och sedan äta själv osv.. Efter maten kastade Ellinore boll med kora och jag höll i linan för ja det var mörkt och rådjur går på andra sidan och äter osv... Kora vin inte glad över linan men leka Bill var kul :)
När jag kom in fick jag en choklad boll och nu sitter jag vid daton och läser Maga och bara tittar på bilder jag borde fixa men har inte orken eller styrkan till det just nu..

Av evelyn dahl - 12 februari 2015 01:47

Börjar äntligen kliva ur mitt svarta hål må bättre skratta och le så får jag en jävla smäll och faller ner igen.. Tårar och smärta känner att jag inte duger till vill bara bort vill inte ha så här ont vill inte gråta varje dag vill inte ha smärta i bröstet och låsas som att det inte dödar mig inifrån.. Duger jag ens till någon jag suger på att fota... Jag har tappat min lust att rida... Jag har inte ork för skolan eller min praktik.. Låser ut folk för jag är rädd att de ska se den riktiga jag.. Duger inte ens till min egen familj.. Känner att allt bråk allt skit som händer är mitt fel.. Mitt fel att det blir bråk... Mitt fel att mamma är trött och liten.. Mitt fel att pappa mår skit och kämpar varje dag med jobbet och oss.. Mitt fel att min lillasyster går igenom samma sak som mig.. Mitt fel att min storebror flyttade långt bort... Mitt fel att min stora syster inte ser mig som en lilla syster... Allt är mitt fel allt är mitt fel varför är jag en kvar.. Varför är jag här då jag bara är en jävla plåga för alla och inte duger..

Av evelyn dahl - 12 februari 2015 00:42

Tack Lasse!
Idag fick jag det nyaste avsnittet The Walking dead! Blev massa tårar och skrek som fan för de gjorde saker de inte skulle göra och ja noha den nya i gänget jag liter inte riktigt på honom.. Han har ett skadat ben vilket gör honom lite seg och han behöver alltid hjälp.. Tanken var han kommer få gruppen gå fel hål sedna gjorde han lite jag inte trodde han skulle klara och sedan blev skit och han klarade sig inte utan hjälp.. Känner mig elak när jag säger det men det är mina tankar.. Men han kommer nog bli bättre längre fram hoppas på det iallafall fall..

Av evelyn dahl - 12 februari 2015 00:38

Ja det finns ju säkerhets stibyglad så yttersta sidan är ett gummiband så om du skulle ramla av så sitter du inte fast i stibygeln och blir släpas efter hästen.. I westen blir det Dock svårare eftersom deras stigbyglar är annorlunda. Men detta är en smart ide för de som rider westen ifall de ramlar av :3

Av evelyn dahl - 12 februari 2015 00:35

Hur kan han vilja sova så där??
Visst jag kan sova sittandes men får as ont i naken och ryggen nu för tiden av det men skylla aldrig klara att sova så där xD

Ovido - Quiz & Flashcards