lady E

Alla inlägg den 5 februari 2015

Av evelyn dahl - 5 februari 2015 22:27

Okej igår kom det nya avsnittet i USA och tror de har fixat så det går att se på swefilmer nu så hoppas verkligen jag hinner se det åh!!! Längtade hela veckan på det osv :')

Av evelyn dahl - 5 februari 2015 22:25

Det är bara 3 dagar kvar fucking 3 dagar kvar!!! Dör åh vad jag längtat!!!

Av evelyn dahl - 5 februari 2015 22:24

Fick många som skrev varför ska du kanske sluta rida? varför tror du att du börjar tappat lusten? Är det för att du inte kan göra det du vill?
Är det ett dåligt stall du är på? Hur kan du förlorat lusten att rida? Vad har hänt?

Jag vet inte vad som hänt... Känner inte det där suget längre känner inte åh rida längre.. Vet ej varför..
Visst jag vet inte för mitt hjärta säger både ge upp och fortsätt.. Därför behöver jag lasse han brukar alltid få mig att må bättre och tänka mer klart..
Sedan kom Harry en stund idag och hans dotter har 2 hästar och mamma bara du kan ju fråga Harrys dotter om du får rida en av hennes hästar. Och så klart svarade Harry de är väll tränade hon tävlar med dom och de är otroligt snälla inga problem att rida jag har aldrig sett som vara bråkiga och inte lyssnat.. De lät så underbara.. De lät som den hästen jag själv ville ha just den där egna jag kunde göra vad jag ville med.. Kanske är det som är problemet med att lusten försvinner jag rider inte det jag vill rida jag gör inte det jag vill göra med hästen jag använder knappt mina egna saker och får knappt några videor och foton att studera vad jag kan göra mer har inte det där idag ska jag klara det idag ska vi testa detta ja idag blir det att göra detta det ska bli kul.. De har funnits men nu finns de inte och det är nog det som tar bort just det där extra som gör ridning kul..
Allt är typ borta sitter och ser alla med sina fina bilder och sina fina framsteg och jag ja det var bara mer fail och mer jag orkar inte...
Ville bara bort inget gick som jag ville varje gång gick allt fel på något viss det kännes fel det blev bråk och blev avsläng fick hoppa av eller det vi skulle göra blev inte av..
Se alla ha det bra får en själv att tycka jag vill också ha det så bra... Det är väll också kanske varför lusten är borta jag är glad att jag fått rida grattis och ha varit där och fått ett svagt band och ha fått fotat och umgåtts med fina hästar.. men just lusten är borta och den är inte lätt att få tillbacka..
Men kanske ska till ett stall i helgen pratat lite med en person som vill att jag ska komma ditt och träffa henne så vi får se hur jag mår i helgen..

Av evelyn dahl - 5 februari 2015 22:09

Ska börja träna mer med lyans kira har börjat att inte lyssna på mig så hon får nu ofta gå i koppel vet ej varför hon börjat så.. Hon struntar i mig, pappa och mamma.. Blir så arg och ledsen att hon bara skiter i vad jag säger.. Och mår skit att tequila springer och har kul lös och kira är i koppel så måste börja träna mer på stanna, kom, fot och sedan föröka lärarna att kunna vänta att få godis och inte bara ta den osv.

Av evelyn dahl - 5 februari 2015 22:05

Tequila tog kiras älskade apa och kira blev jätte sur och ville ha tillbacka den.
Sedan fuskade tequila och la tassen och tryckte lixom mot kiras ögon men kira skakade av den det slutade med att apans ena ben nästan är av och han har ett stort hål i bröstet.
Kira såg jätte ledsen ut. Tycker synd om henne.

Av evelyn dahl - 5 februari 2015 22:02

Tror ni jag skulle passa i kort hår??
Visst är super glad att mitt långa börjar komma tillbacka men alltid undrat om jag passar bättre i kort hår..

Av evelyn dahl - 5 februari 2015 13:50

Ute med denna tjej som är het som fan för att det är en älg som sprungit över hella vägen med en hund bakom sig..
Min tanke var det är väll inte älg jakt nu?? Finns inga bil spår eller andra människor uten bara en älg och en stor hund eller kanske varg.. Kan ju vara varg men då är den själv och jagar.. Och jag har aldrig hört eller sett en ensam varg ge sig på en älg!

Men jag vet inte faktiskt vad det kan vara..

Av evelyn dahl - 5 februari 2015 13:00

Ja vaknade vid 09.34 och kollade bara ut tog min medicin sen la jag mig i sängen och ville bara somna om...
Låg där tills Ellinore kom hem då gjorde jag mat till mig själv sedan flätade Ellinore mitt hår.
Och nu ska kira gå sina öron droppar och rulla sig på golvet eller i snön..

Ovido - Quiz & Flashcards