lady E

Alla inlägg den 27 februari 2015

Av evelyn dahl - 27 februari 2015 18:18

Det var förra sommaren jag åt grillad kyckling senast åh vad gott det var :)
Mamma och Ellinore gick med hundarna till kvällen efter jag gett dom mat mina ben gjorde bara för ont för och mag. musklerna med ush tränings värk kan gå och dö :(
Sedan var det duscha för Örebro imorgon osv och nu ska jag kolla hastnet och lata mig i sängen ;P

Av evelyn dahl - 27 februari 2015 18:15

Ja. Pappa åkte iväg med gans kompisar nu på is race och kommer inte hem för en på söndag,
Blev lata medsta delen av dagen för kroppen gjorde ont men kira skulle ut så gick asfalten lycklig hund :)
Fick säga ifrån 2/3 gånger då hon började dra eller vägrade gå. Vi mötte inga bilar ingen hund eller andra människor så hon gick mesta delen lugnt och snällt men ibland var det något som luktade gått och hon ville inte gå eller ville ditt fort. Ozzy och kira blev bra vänner idag de var allt nyfikna och det som var så gulligt var att de såg så söta ut :')
Fast lite rädd var de allt nös Ozzy hoppade kira bakåt och när kika skakade på sig så travade Ozzy en sväng innan han kom tillbacka :)
På vägen hem fick kira gå lös en stund och sen fick hon springa in på gården och busa lite. När vi väll var vid dörren tog jag tequila själv och gick med henne i kampdalen hade lite springa och hoppade lite i skogen hon var allt en glad och busig hund :)

Av evelyn dahl - 27 februari 2015 03:10

Önskar jag kunde gå tillbacka till den tiden så jag slapp skit.. Folk visste inte vem jag var.. Innan jag fick reda på min svårighet som fick mig inse jag behöver inte tvinga mig själv att föra dessa saker längre.. Vill till den tid då jag skrattade mådde bra och hade vänner jag kunde lita på vänner som aldrig svek mig eller ljög för mig.. De var alltid där.. Känner mig bara ensam nu.. Jag är för rädd.. Jag litar inte på folk längre.. Jag har blevit förstörd av andra människor och mig själv för jag var så dum och litade på dom..

Ovido - Quiz & Flashcards