lady E

Alla inlägg den 16 februari 2015

Av evelyn dahl - 16 februari 2015 19:08

Ja det var att ge hundarna mat och sedan vänta på att mamma och Ellinore skulle komma hem.. Och ja Ellinore och mamma var på väg ut då kom de några med hund och gick upp i kampdalen. Så klart vägrade Ellinore att gå.. Hon stod och skrek på gården så mamma och jag gick i skogen och sedan såg vi att hunden var lös och de som gick med den de bara skrek på den.. Men den kom iallafall inte springande mot oss de såg oss nog inte bland alla träd och snö.

Av evelyn dahl - 16 februari 2015 18:58

Idag kom både mamma och Ellinore hem sent men jag skulle ändå ut med lira vid 10 tiden. Hinner gå halva vägen mot paddtjärn då kommer det 2 tjejer på hästryggen kopplar hundarna och går mot sidan håller dom i kort koppel och tjejerna travar förbi ser hur hästarna halkar med benen och ibland små stegar och tjerna skrattar väljer då att gå i skogen för säkerheten för både mig och hundarna eftersom hästarna verkade inte gå att lita på.. Har aldrig sett hästarna förut den ena var svart och liten kanske c-ponny sedan en grå vit stor häst.. På vägen hem hade de gått både höger och vänster och på vissa ställen i diket.. Kände att det var tur att jag gick i skogen även om tequila hatade det..

Av evelyn dahl - 16 februari 2015 03:00

Du är allt underbar<3
Även om du förstör mina grejer ibland..
Öppnar min dörr då jag byter om eller sitter på toa.. River eller biter mig då du vill ha mat eller uppmärksamhet. Skriker på morgonen när du vill ha mat eller vill ut.. Eller de dagarna du leker med mitt hår eller halsband så älskar jag dig ändå<3
Du räddade mig så många gånger när jag var mindre och var för dum att se att folk utnjutjade mig och jag låsades vara någon som inte var jag..
Du är allt en ängel<3
Så glad att du är där och tröstar mig<3

Av evelyn dahl - 16 februari 2015 02:55

Jag försöker nog glömma bort detta skit jag lever i för tömmer mobilen nästan 2 gånger varje dag med kapitel.. Läser och läser och läser så jag får ont och allt snurrar men är rädd att bli lämnad med tankarna och de valen jag har framför mig..

Av evelyn dahl - 16 februari 2015 00:37

Jag förlorade... Jag förlorade..
Jag klarade det bara inte..

Ovido - Quiz & Flashcards