lady E

Alla inlägg den 2 februari 2015

Av evelyn dahl - 2 februari 2015 23:08

Så fort jag känner mig lycklig kommer någon eller något och slår mig med en jävla smäll i ansiktet så jag mår skit.. Går hos en psykolog som kollar mina armar.. Har en familj som kollar så jag inte har några sår... Men snart orkar jag inte bry mig vad folk tycker smärtan i hjärtat och alla jävla tårar jag vill bli av med allt...
Klarar inte detta längre...

Av evelyn dahl - 2 februari 2015 23:02

Fattar inte folk.. tar bort mitt namn från mina bilder eller tar dom och gör om dom! folk härmar mig när jag lägger ut videor på kira när hon närt ett nytt trick! Och folk härmar när jag färgar mitt hår är så jävla trött på människor som inte vet hur det känns för andra som bara bryr sig om sig själva fattar inte hur de kan leva som de gör. Att härma och ta andras saker.. Är så trött på mänskligheten,..

[Bild]

Av evelyn dahl - 2 februari 2015 18:29

Ja idag mådde jag lite bättre.
Näringsdrycken idag var vanilj inte lika svår att få i sin som citron. Sedan gav jag mig ut med kira hon var lite över pigg ville gå väldigt fort så innan vi gick hem fick hon leka lite på Gärdet önskar vi hade ett utan för vårar hus skulle älska det!
Men men hon fick hoppa lite i snön och leta efter boll jag slängde högt upp i luften och sedan kom den ju ner i snön.. När vi kom hem så kollade jag i garderoben behöver 1 till för att fixa så mina skor och jackor skulle kunna vara i osv... Sedan städade jag lådorna med hundarnas koppel, halsband, selar osv. Sedan kom mamma hem och vi gav hundarna mat och ut med dom på lång promenad :) var kul att se att hundarna tyckte om det visst det var otroligt jobbigt att gå i men hundarna hade kul!
Maten har gått dåligt ätit 1 gång idag och det var 2 köttbitar och 2 potatisar.. Visst drack upp min näringsdrycker och tog vitamin medicinen.. Men maten har blivit värre för att jag snart ska till tandläkaren... 18 februari det är 17 dagar kvar...

Ovido - Quiz & Flashcards