lady E

Alla inlägg den 5 februari 2015

Av evelyn dahl - 5 februari 2015 00:04

Tack för att du finns här för mig<3333

Av evelyn dahl - 5 februari 2015 00:02

Många förstår inte hur jag klara mig i månader och dagar utan att träffa en ända kompis åka till någon och umgås eller ens träffa en ända person.. Hur jag kan få känslan vill inte se höra eller ens skriva med någon.. Skriva av mig visst men skriva sms eller pm och ush har bara känslan ibland svara inte skit i det du mår dåligt ger du dig ut mår du mer dåligt.. Därför stänger jag in mig och har ensam tid med min fina hund kira och katt fländörs mina 2 riktiga vänner här i livet..
För er som undrar är det för jag litar inte på folk.. Blivit utnyttjad, hotad, mobbad, lurad och sviken har fått mig inse att det finns inga riktiga vänner..
Några du verkligen inte kan lita på till 100% Jag kan fortsätta säga denna är en bra vän sedan sviker de mig.. Så hu mycket jag en ler och har kul de få stunderna sitter orden alltid är -de kommer svika dig.
-de kommer vända de du berättar mot dig..
- de kommer veta dina svagheter.
- de kommer slå dig,
- du blev utnyttjad igen..
- de ber bara dig om hjälp mer är du inte värd..
- de ber dig köpa saker för de själva inte kan.
- de säger de ska betala tillbaka men de kommer de aldrig.
De tankarna försvinner inte så lätt..
Sedan så hatar jag kropps kontakt men andra människor. Typ ta i hand klapp på ryggen eller kramar osv.. Tycker inte om när människor kommer för nära mig heller.. Känns som min hud börjar brinna och jag får bara panik ibland känns det som jag inte kommer att komma ur vissa människors kramar känner mig lixom fast hållen mot min vilja..
Sedan har vi tv program!
Sitter mycket och ser på mord.. Dokumentärer på tv 4 fakta osv och ser att en läkare kan ge dig fel medicin eller våldta dig de kan börja för följa dig och förstöra ditt liv.. Kärlek kan bli till ha och mord och du kan bli den som dör och den just den du blir kär i behöver inte vara den han visar dig att han är...
Kan bli stoppad av en fake polis som vältar dig eller ömsat dig din granne kan vara en psykopat och annat.. Helt sjukt vad mänskligheten har gått fel :(
Droger, alkohol och mord.. Allt har bara gått fel från att kunna vara ute sen på kvällen utan att behöva oroa sig att bli ner slagen våldtagen eller kidnappad. Till att allt detta kan hända..
Ja jag tänker och är orolig för minsta lilla.. Och det är bara den jag är tänker och funderar timmar varje dag..
Mitt liv har varit hemsk tror inte det mörka monstret med smärta är över en för mig kommer allt få några smällar i ansiktet till innan jag äntligen kan få leva lyckligt eller att jag väljer att ge upp..

Presentation


hej :D
mitt namn är Evelyn Dahl
här skriver jag om mitt liv och min vardag c:
som består av fotografering och min hund kira samt min katt fländörs.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards