lady E

Alla inlägg under september 2015

Av evelyn dahl - 18 september 2015 22:43

Gick från regn och sol idag och mycket starka vindar låg en del små träd uppe i skogen.
Kira fick springa av sig idag för det blev ingen mer promenad idag!
Hon hade en del energi i kroppen och det fick hon jobba av! Pappa arbetade kira och jag tog och träffade en del i regnet med tequila! :3
Körde det varliga och hon var super duktig hon börjar fatta spring och stanna :')
Kan säga det är riktigt kul att träna tequila då hon väll vill arbeta med mig! :)

Av evelyn dahl - 18 september 2015 22:33

känner mig som en mamma just nu som fländörs håller på. Ska vara i min famn ropar efter mig och ska ligga på min mage och sova. Han ät söt och mysig men rätt svårt att flytta på sig då någon toppar och du har en busig men trött katt på din mage ^^'

Av evelyn dahl - 18 september 2015 22:24

Lasse och jag fixade de två sista väggarna vilket var så skönt!
Blev lite kladdig och det var en del jobb men vi lyckades!
Nu är det bara golv och möblera om och nya kontakter till väggarna och allt ät klart! :) då ska jag också fixar bilder med kameran och gör ett collage hur mitt rum ser ut så man ser hur mitt rum var före och efter! :3
Har en hur mitt rum såg ut för 2 år sedan så kan ta den för då ser man ju tapeten och allt. :3

Av evelyn dahl - 17 september 2015 22:05

idag fick kira följa med till paddtjärn.
Gick bra idag förbi killingarna! Höll mig på avstånd för vill inte att något ska hända.. Bättre att vara på den säkra sidan! Kira var smått rädd men väldigt intresserad. Och killingarna tyckte kira var väldigt intressant hon stod roligt och gjorde olika ljud. Satt en stund vid dom innan vi gick och kira trampade på framåt inge bråka som förra gången hon såg dom.
När vi kom till paddtjärn var det mycket dofter någon hade nyss varit där och grillat. Kira var duktig och visade sin bästa sida då vi var där! På vägen hem hade hon bråttom och vi små sprang och skrattade lite!
När vi kom till killingarna igen så satte jag mig igen en bit ifrån och Ellinore klappad och hade det mysigt med dom. Kira låg en bit ifrån och följde dom hela tiden. Hon hoppade till då de började hoppa och busa kira ville nog busa med dom. Men det fick hon inte. Hade lite svårt att få henne ifrån dom på vägen hem men annars gick hon fint. :)

Alla bilder är tagna av Ellinore Dahl
För min mobil låg hemma.

Av evelyn dahl - 17 september 2015 21:45

detta har varit min dag med min katt!<3
Han har kommit in och sedan legat vid min sida eller på min mage!<3
Så mysig och go!
Fan va jag älskar denna katt<3

Av evelyn dahl - 17 september 2015 21:33

när man var ute och tog hand om döda blommor och vattnade växthuset var både katterna vid mig. De var hungriga och ville nog in innan det började regna igen! De var litejobbiga de skulle ut då solen var frame men också in bara någon min efter för att det började regna! ^^'

Av evelyn dahl - 17 september 2015 21:30

ja. den har hoppat upp och ner nådde hur jag mår och vädret! Det har gått från regn och sol hela dagen.. Varit lite tråkigt inte kunnat Göta mycket ute.. Då du hade mycket kläder för regnet och kyllan så kom solen och fukten så du svettades. Och hade du mindre kläder för solen så blev du blöt och frös för regnet..
Lasse kom
Också förbi och kollade hur det hade gått med rummet. Och han ska fixa det sista med väggarna imorgon vd vi har planerat! :)
Pappa har spelat de sista 2 väggarna också skippat 1 vägg för den andra had einte spaklet torkat på.
Så får hoppas att alla väggar bli klara! :)

Av evelyn dahl - 17 september 2015 01:15

Då var man här idag igen och satt och gjorde olika övningar och pratade med läkare ska lämna prover ock snart träffa min dietist för sista gången på ett bra tag! Vi ska ta en paus så jag skulle var sorglig och nervös och må skit över att jag inte går upp.. Äta och dricka medicin som inte hjälper och för att minska ner på alla mediciner jag äter..
Var lite bråk på vägen hem som sedan lugnare ner sig då vi kom hem.. Tycker det är så jobbigt med att de lovar saker som de inte håller!
Mitt rum skulle redan varit klart men de gick inte som jag ville sedan åkte bara Lasse på lördagen.. På måndagen kom Ennie som skulle fixa det sista men fick ont i ryggen då hon klev in i huset.. Fattar inte varför hon skulle hur då i första taget! Eller vad hon och Svea ska göra här på lördag... När det är Jerry och pappa som ska lägga golvet!
Hoppas mitt rum blir klart fort så jag kan slippa sova dåligt och allt bråk är så trött på det..

Presentation


hej :D
mitt namn är Evelyn Dahl
här skriver jag om mitt liv och min vardag c:
som består av fotografering och min hund kira samt min katt fländörs.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards