lady E

Alla inlägg den 8 september 2015

Av evelyn dahl - 8 september 2015 04:04

kira har 3 halsband som är av hel kedja..
2 av tyg eller tjock tråd/ rep.. som är hel stryp bild 2 vissar det!
hennes blåa halvstryp och det nyaste köpte det förs året! Kan säga detta har hållit länge och inte börjat gå sönder någonstans!
Sedan orange är halvstryp med en del kedja! Riktigt snyggt men lite sönder slitet i färgen idag tyvärr!
Sedna har vi ju henens läder halsband som är helstryp men fb ville inte låta mig spara en bild på det tyvärr :(
Vill iallafall köpa nya halsband ska se om Lasse kan fixa något! Skulle vilja ha halvstryp eller hel vil verkligen inte ha knäpphalband! De går lätt up och sönder. Och ja vi har haft det så vet hur de fungerar och hållbarhet med mera. Ha ekomat lite och ska se om jag kan beställa lite nya halsband åt henne! :3
Samt en ny sele xP

Av evelyn dahl - 8 september 2015 00:09

kira fick springa av sig!
Jag och kira gick lite efter för kira slog ner min dricka. Kan säga att kira att drog mig en jävla fart! Snubblad nästan 6 gånger komme enig aldrig säga "då drar vi" när jag är med kira igen..
Hon hade enegi så det räckte!
Det som var roligast var nog tequila idag! Hon sprang och (travade) xP
Jupp vi säger inte längre joggar utan trava till den hunden xP
När vi kom till damen fick jag och pappa syn på en kopparorm :3
Tog lite foton på den och sedan fick den vara! Kan säga att denna kopparorm var rätt stor! tequila sprang lite i gräset och när hon kom ut hade hon en humla på sig.. Lite roligt för kira hade ju trampat på en.
Sedna hittad evi en till på en sten.
På vägen hem fick de springa rn stund innan vi satte på kopplens igen för att vara säkra på att hundarna inte springer iväg eller att någon kommer och vem vet vad som kan hända!
Tror inte de skulle göra något men bättre att vara på den sänkra sidan! Och vet ju själv vad irriterande det är då en lös hund kommer springande på vägen utan ägare! -.-'
Vi gör blandat oftast har vi dom lösa upp i skogen och hemåt i koppel ibland lösa både upp och hem. Och medta delen koppel upp och hem! Tycker det är viktigt att se hur hunden reagerar och beter sig både i koppel och lös! :)
Och jag tränar det iallafall i skogen och inte på asfalten! -.-

Ovido - Quiz & Flashcards