lady E

Alla inlägg under september 2015

Av evelyn dahl - 20 september 2015 22:25

mamma lagade pizza som hon sedan skördar upp och la in i frysen för att vi ska ha då vi blir hungriga. Sedan fixade hon sopa till mig så jag skulle ha lätt att äta! För har fortfarande ont i 2 tänder mest i den som senast blev lagad så is i munen var det hela dagen idag med!

Av evelyn dahl - 20 september 2015 22:19

ja kan säga att han ät inte så där kär i mitt rum.. Han går runt kollar och tror hans mat är vid fönstret fast den står där min säng stod förut!
Tar honom ett tag och han smyger in och han ser ut att vara i rn annan värd han aldrig sett förut xD
Ja katter gillar ju inte förändringar så.

Av evelyn dahl - 20 september 2015 22:17

alla bilder jag ritade innan mina målarböcker mina skiss pennor hamnade i massa kartonger,

Av evelyn dahl - 20 september 2015 11:06

fått in en del i rummet men tyvärr kommer lådorna med böker och allt vara kvar ett tag. För saker ska fixas på vissa ställen med el och lukan under min säng, men ändå nöjd med mattan, tapeten, och golvet!

Av evelyn dahl - 20 september 2015 11:01

jag var trött och hade ont i 3 tänder och det gick upp brevid ögonen med smärta så därför uppdaterade jag inte allt.. Somnade för jag var utmatad. Idag är smätan svag och behöver nog inte så mycket is på tänderna. Så gr lättare att uppdatera nu,
Golvet blev grymt snyggt! Och det är så mycket bättre för hundarna att gå på! Också så är det mycket varmare och riktigt mjukt.
Nöjd med valet jag tog! :)

Av evelyn dahl - 20 september 2015 01:56

min dator har haft skumma ljud för sig. Så kännde att jag behövde städa den.
Och Då de ändå skulle tömma rummet så tog jag och tvättade utsidan först och när Lasse kom så öppnade vi upp den och dammsög insidan! Blev riktigt fint och den går super fint nu!
Varit smått rädd att öppna och dammsuga själv för vill inte häva sonder något i datorn vilket jag har gjort med en tidigare så det sitter i backhuvudet.

Av evelyn dahl - 20 september 2015 01:39

allt skulle ut och golv skulle dammsugas och mera.. Hjälpte faktiskt till lite att bära ut få saker då smärtan inte var så stark. Känneds skumt att kolla in då det var tomt överallt..
Mamma och pappa jobbad heter me snitt rum innan Jerry och de ande skon och jag låg och hade ont och orkade knappt något..
Är tacksam att allt nästan är klart nu iallafall.

Av evelyn dahl - 20 september 2015 01:28

sov dåligt under naten hade grymt ont i 3 tänder och en av dom är just den lagande för några månader sedan. Tagit citodon för smärtan vilket hjälpte till och från.. Har mesta delen legat och haft en isbit i en påse i munen för att slippa smärtan.. Hundarna va tid min sida hela dagen. Och med smärta gick jag väll inte ihop med alla som var här idag... -.-
Somnade få stunder och de var inte långa för smärtan fick mig att vakna.
Mamma och Ennie tycket jag såg rolig ut då jag somnad med en is påse i munnen men de vet inte vilken smärta jag har.. Tänker dock vänta tills på måndag innan jag får se när jag kommer till tandläkaren.
För vill inte åka in och betala 1000kr eller mer för att sedan få reda på att det bara är en inflammation.
Har is och smät lindrande tabletter..

Ovido - Quiz & Flashcards