lady E

Alla inlägg under september 2015

Av evelyn dahl - 30 september 2015 10:40

efter att mamma åkte började jag städa och ta hand om sake ri huset.. Har dock ej före bilder för tänkte inte på det för en allt var klart!
Har samlat ihop alla tidningar och mera till en hög och sedan torkat av bordet innan jag la dit det lilla som skulle dit. Efter det städade jag bänken från massa påsar och gammal papper med mera. Torkade av spisen och andra felen av bänken som är där fritesen står så olja var det ju på den delen! Efter det tog jag hand om en bänk i hallen samt om alla skor som ståt överallt. Efter det var det sofforna och lite på vardagsrums bordet. Nu ligge that dock i sängen och vilar innan jag ska fixa lite mat åt mig innan jag ska jobba lite ute med att hämta post och vattna blommorna!

Av evelyn dahl - 30 september 2015 10:36

ja idag vid 08.00 ringde mamma till en akut mottagning och bestämde sig för att åka iväg Till sjukhuset. Jag tog hand och fixade kläder och allt hon skulle ha med sig tills mormor kom och de åkte iväg mot sjukhuset. Nu fick jag reda på av pappa att hon har lagts in och kommer inte hem på ett par dagar för hon var utorkad och mer. Känns tomt i huset utan henne och jag kommer ju bli den som får laga mat och annat.. Man nu hoppas man ju på att hon kommer att bli frisk!

Av evelyn dahl - 30 september 2015 00:03

här är lite jag fotad egen filmerna jag filmade och ja mesta delen hoppad Hon runt konerna eller pinnarna.. slalom är något hon hatar men jag kunnde inte gå från gårn och hoppning körde man igår så det var det ända som jag kunde komma på.
Lite hoppning blev det ju mellan allt vilket hon gillade! :)

Av evelyn dahl - 29 september 2015 23:50

mamma är sjuk så blev inge habb! Jag har fått jobba en del både ute i solen och inne.. Dock slapp jag tvätta kläder, damsuga och diska men en hundarnas mat skålar!
Men fick ta ut hundarna ( inge problem med det! Men man hade en syster som varit uppe längre och kunnat gjort det men nepp daton var viktigare!) Vattnade sedan alla blommor ute samt tog hand om lite löv och sopade trappan lite snabbt inge super noga jobb! Tog också in posten som otroligt nog kommit före 14.00 Efter det slängde man gammal mat på komposten och vattnade sedan blommorna inne vilket de verkligen behövde! Efter det fixade man snabb mat! Efter allt det var det lite arbete med kira som gick sådär. Hon älskar inte slalom så hon bråkade en del och vägrade medta delen att arbeta fick ta puser med hoppning så hon ville samarbeta lite! och mobilen ja den har legat inne hela dagen så därför dåligt med bilder!
Efter träningen med kira gav jag både Mimmi och hundarna mat! När jag väntad på att fodret skulle bli mjuk av vattnet skrek mamma och jag fick ge hennes ben massage.. Har bett henne åka till sjukhuset men hon vägrar.. Och hon skricker rätt som det är med smätor i kroppen och hon spyr så fattar inte vad hon tänker med skulle säkert få medicin och allt på sjukhuset men nepp hon vägrar åka ditt.. -.-
När pappa kom hem had ehundarna fått mat och jag städat upp lite i hungården. Han fick vila en stund innan vi gick med hundarna och kira fick som valigt springa av sig! Tequila var busig och körde inge träning under promenaden. När man kom hem var det duscha som man äntligen hade tid att göra!!!! Och nu ligger man i sin säng och fixar bilder och bara vet att imorgon kommer man få damsuga ocu fixa mat samt kanske vika tvätt som legat i soffan..
På fredag hoppas jag Lasse kan fixa det där lilla i mitt rum med kontakter som är fel kopplade och mera.. Måste också fixa golv lister som jag inte bryr mig hur de ser ut och mamma kunnde ha köpt samtidigt som golvet men nepp jag måste vara med. Bara ta en jävla vit golv list så mitt rum kan bli klart! Och alla jävla kartonger kan försvinna! -.-
Ja det här har varit min dag och mycket jag skulle fixat har inte blevit gjort! Var så nära att få in lite böker i mitt rum men nepp.. :/

Av evelyn dahl - 28 september 2015 18:30

lite bilde that tog på kira under maj vid våra fina buskar! :)
Blev riktig nöjd med dom :)

Av evelyn dahl - 28 september 2015 18:09

kira hade kvar så mycket enegi ändå had Egon och jag kört hårt vilet en stund sedan kört hårt igen från 12.43 till 15.56 för så gav jag hundarna mat! Visade videorna jag filmat för pappa och han kunnd einte annat en säga att hon ät duktig! :') jag är stolt över min fina tjej så åh!!! Och på promenaden så lydde pappa så jävla bra! Tequila gick mesta delen av promenaden och släpade ändå hade jag inte jobbat med henne för hon kan inte riktigt hoppa och hon haltar en del med ena bakbenet så låter bli nu att jobba med henne för är rädd att jag kan göra att hon blir dåligare i benet vilket jag inte vill..

Av evelyn dahl - 28 september 2015 17:57

killadr man efter hund bajs som skulle plockad upp och så hittat man istället fina blommor! :)
Det roliga ät att där dessa blommor växer fyllde vi med jord som kom från komposten så det fanns gamla blomfrön i jorden där :)
Så detta kan vara frön från gamla blommor vi hade för 1/5 år sedan tillbacka :)

Av evelyn dahl - 28 september 2015 17:53

då vi vilat från att hoppa eller lynad så var jag med Mimmi! Hon var allt en riktigt mysig katt idag kanske var för att hon ville ha mat!
Hon sprang runt benen och hoppade upp bå både stolar och bord.
Men när hon fick mat så var hon lung och när hon var klar försvann hon ut.

Ovido - Quiz & Flashcards