lady E

Alla inlägg under juni 2015

Av evelyn dahl - 25 juni 2015 20:44

gick själv idag med kira på en extra lång promenad!
Var underbart att gå själv med henne!
Hon gick både lös och med koppel beroende på var vi var och gick :)
Vi mötte en bil i skogen men de var inge farlig vad jag såg bara folk som plockat sommar kantareller :P
Hon var bara otrolig idag.. Visst jag hade hjärtat slå en del då vi klättrade bland stenar. Jag gick förts jag om jag blir skadad så är hon fortfarande okej.
Vägen upp var lättare en ner må jag säga. Hon skulle gå på insidan och jag höll aldrig riktigt i kopplet då vi klättrade bland stenarna for om jag halkade och ramlade ner så skulle jag inte dragit med henne. Vackert var det och rätt kul Att sitta där och se över det vackra landskapet tillsammans med en bästa vän!
Hittade också lustiga träd och bänkar lite här och där men brydde mig inte så mycket om det ^^
På vägen ner var det att se till att det inte var för långa hopp ner från där vi klättrat upp sa till henne att stanna och jag halkade och istället för att hon stod kvar hoppade hon ner efter mig. Kon klarade sig fint som tur var och jag med haltade bara lite ner för kulen xP på vägen hem fick hon i sig vatten och vila samt mycket beröm! Hoppas verkligen vi kan gå it på fler promenader natt igen kanske til sjön en bit från oss eller paddtjän :)

Av evelyn dahl - 25 juni 2015 17:23

första gången ennie skulle beställa gjorde hon inte klart allt. Sedan hade Egon glömt att beställa då hon kom hen från Grekland.
Och ja mamma satt där då hon beställde det och nu kom det :)

Av evelyn dahl - 25 juni 2015 17:15

kira fick jobba lite idag :)
Det vanliga då hon gick lös var ju fot, sitt, stanna, sitt vackert och skall :)
Tequila var mer arbetsam idag och bråkade bara då hon ville äta gräs.
Sedan var det koppel för kira iallafall. Och då blev vi busiga så skulle vi äta ormbunkar och bita koppel.
Blev lite jobbigt så fick säga till..
Men hon hade gjort bra jobb innan jag kopplade henne så busa lite fick hon :3

Av evelyn dahl - 25 juni 2015 16:34

då har man plockat bort lite ogräs i växthuset och utanför 1 dörr. Har den andra dörren kvar men behöver längre handskar för det är alldeles för mycket brännässlor där.
Man fick bort en hel del.
Sedan har vi ju tomat i växthuset och allt ogräs under där är svårt att få tag på.. Är smått räd att jag ska dra av en gren eller de små tomatplantorna av misstag! ^^'
Ska ta hand om lite på väg in mot växthuset bara jag fått vilat lite ^^'

Av evelyn dahl - 25 juni 2015 16:26

ja vädret såg inge bra ut blåste och små regnade lite.. Och med smått menar jag smått! Var typ 1 min med små regn och inge mer.
Sedan gav man fländörs mat som Mimmi sedan nästan åt upp allt..
Annars har man fixat bilder i 3 olika album 2 är klara och håller på med det tredje men picmonkey börjar bli segt.. :/

Av evelyn dahl - 25 juni 2015 01:51

varför ska jag tänka på dig.. Varför ska jag dröma om dig.. Varför ska du alltid vara i mina tankar.. Det gör ont så jävla ont.. Jag saknar dig så jävla mycket.. Vill vara med dig.. Jag vill så.. Men jag klarar inte av det.. Jag älskar dig så jävla mycket.. Så mycket att det svider så jävla mycket då jag tänkte på dig.. Jag önskar så att allt kunnde vara annorlunda.. Många önskar det samma för mig lyckas skull.. Kanske bara kanske kunnde allt förändras.. Men det är bara en jävla dröm som aldrig kommer slå in.. Allt jag kan hoppas på är att vi ses i ett annat liv och hoppas att vi kan vara sida vid sida igen.. Hur mycket jag en vill är jag både rädd och känner går jag så komme rmörkert dit igen.. Vi kan nog aldrig vara vi igen.. Det är det som svider mest av allt i hela värden.. Jag är den som alla ska skylla på.. Jag är den som ställde till allt.. Jag gav upp för jag kännde mig så nere. Det var jag som valde det var jag som aldrig sa hejdå.. Det var jag som var så sur.. Det var jag som... lämnade dig....Det svider och tårarna rinner jag biter ihop och ger alla ett leende.. Få såg igenom mitt falla leende.. när jag var med dig kunde jag skratta jag kunde gråta och kunde visa mina känslor.. Du var en av de få jag lämnade som vet hur jag mår som vet vem jag är.. Jag är tacksam för att du fanns när mig en gång i tiden men hur mycket jag ber och önskar kommer vi nog aldrig igen att vara vi.. Bara för mig att börja inse det.. Att det jag vill bara kan vara drömar för vi är i två olika värdar.. du kommer aldrig lämna mitt hjärta.

Av evelyn dahl - 25 juni 2015 00:55

ja idag var kameran med.. Och vi gick till lagården men innan lagården så var vi vid sjön en sväng fotade korna där borta och de var riktigt glada att se mig xD
Tror det ialla fall de kom till staketet och tittas den del på mig :3
De fick gräs idag med vilket de var nöjda över ^^ själv skar jag mig på gräset xP
Sedan när Ellinore och jag gick därifrån följde 3 kor efter var gulligt :)
Sedan när vi gick mot lagården hälsade vi på en kompis till Ellinore som bor vid lagården som joggade förbi oss :)
Sedan gick Ellinore och jag och ja vi dansade smått och sjöng xP
När vi var vid lagården så fotade jag först två kalvarna och korna som står brevid lagården på väg in till den om jag ska vara ärlig.. Sedan gick vi ner för vägen och fotade dom på vänster sidan av lagården i stora hagen och dam vad många det var och fart på dom var det med xP
Kan säga att både jag och Ellinore var trötta då vi kom hem :3

Av evelyn dahl - 25 juni 2015 00:41

tror nog bilderna förklarar vad mysig fländörs var då jag kom hem :)

Ovido - Quiz & Flashcards