lady E

Alla inlägg den 2 juni 2015

Av evelyn dahl - 2 juni 2015 23:58

Dom jag mår idag blir det nog inge sjukhus imorgon.. Kommer inte orka det.. Huvudet är snurrigt kan inte ta alvedon för jag har tagit citidon och det finns samma ämnen som i alvedon i just den tabletten..
Smärtorna går till och från.. Så kommer inte orka att ha dom ta nya prover testa mig för nya sjukdomar och ta mer av mitt blod.. Ush börjar tröttna på detta... Blir min säng kanske fixa bilder kanske en ny video.. Kanske blir god mat eller kanske sitta på trappan om solen är framme hoppas på att allt vänder och jag blir frisk.. Både psykiskt och fysiskt.

Av evelyn dahl - 2 juni 2015 23:53

Vill bygga upp fotograferingen!
hundar fotar jag ju hella tiden pga kira.. Visst har Ozzy och simben en bit från mig men de står för det mesta bara i hagen.. Jag har Julia som bor en bit bort men just nu är jag sjuk och vädret har varit skit och de gånger jag haft tid har hon inte kunnat. Jag har öfallas Islands hästar om Linda ofc är med. Och samma sak med botorps hästar. Har hästar ungefär 1 mil om jag går rätt väg igenom skogen. Och har aniks hästar samt Evas. Sedan några av mammas kompisar.. Måste verkligen till en av dom.. De har foton jag ska ge dom men mamma är sjukskriven och jag är sjuk jätte kul eller inte...
Vill så jävla mycket att jag ska bli frisk inr vara sjuk på över 7 år!!! Vill inte ligga i en säng dag in och ut och må skit...

Av evelyn dahl - 2 juni 2015 23:36

Pappas kompis har tagit hand om 2 ston som är dräktiga och igår så fick det ena stoet sitt föl :)
Och jag har frågat om jag får fota fölen då de hade blevit födda vilket jag fick :) haha kan säga frågade honom hur de mådde och om han visset när de skulle få fölet på ett ungefär.. Men man ska bara bli frisk och fölet ska bli lite större sedan står jag där med kameran och kanske får mysa med ett föl :')
En dröm kan bli sanning mysa med ett föl!!!!

har fotat föl i storfors då de haft amerikanska miniatyrhästar där c: men denna gång kan jag komma närmare få lite bättre bilder!
Hoppas jag blir frisk snart och hoppas vädret blir bättre och ofc hoppas vi har tid att åka ditt så jag får ta några kort på denna söta sak :')
Denna gång hoppad jag verkligen att allt går som panerat iallafall!

Av evelyn dahl - 2 juni 2015 17:32

Ligger i sängen inte mycket har hänt mer en att jag haft smätor.. Tog tabletten som ska hjälpa för mina smätor och huvudet känndes skumt och dunk så sov jag.. Så medta delen av denna dag har jag sovit.. Mamma och pappa har varit och handlat pappa visste ju inte att jag skulle må så här han trodde det skulle bli Örebro men tyvärr inte.. Sedan var Pia här kiras uppfödare. Hon hade tycker jag kämpat bra med kira trots min hälsa och att kira verkligen brydde sig om mig :) pga hon var för det mesta i mitt rum och låg brevid mig min fina ängel<3
Just nu ligger de båda två vid mina fötter och ska snart ut.. Stackare ut i detta regn. Det skulle jag vägra till. Och tequila fryser ju inne och ute är det ju kallare och sedan mitt problem att torka kira då hon kommer in med denna smärta... För pappa gör det inte eller så gör han det inte ordentligt!

Av evelyn dahl - 2 juni 2015 17:26

Åh kollar på så jävla många olika bilder på blått hår och blir kär i så många *.* och blir svårt för mig att bestämma men vill verkligen ha en fin blå färg i håret som mitt röda blev!
Och inte ha fel färg som det alltid varit på mina toppar :(
Men ofc Ennie har mer fokus på Svea en när hon färgar och klipper mitt hår.. Mamma tycker det samma även när vi är där har hon mer fokus på Svea en den hon klipper.. Kanske borde lägga ner pengar på en frisösr och få det gjort på rätt sätt..
Får se...

Av evelyn dahl - 2 juni 2015 03:20

Sitter fortfarande och kollar på hur gott hundarna hade i mitt rum vid 16.00 då solen ligger rätt bra i mitt rum :) jobbigt då man sitter vid skrivbordet men annars gör det mig inte mycket :) men ska njuta då solen är frame! :)
Strömavbrott hade vi också och vi var inte ensamma om det var väldigt många på fb och andra sidor som skrev att strömmen hade gått.. Idag blåste det en hel del blev många inställningar på ridningar för de som hade reidlektioner vad jag läst på de bloggarna som är folk här från karlksoga. Träd hade ramlat ner på flera ställen berättade pappa och fattar inte hur vissa av träden vid oss fortfarande står kvar som det blåste!?
Och nu är det minus grade för andades dimma då jag släppte ut kira på en liten kvälls behov tur i hundgården. Blir blir ligga i sängen för mig imorgon med, medicinen var bra men gjorde mig trött och försvan efter ett tag tog inte bort lika mycket smäta som jag önskade men kan ta tid för min kropp att vänja sig vid den.. Var samma problem med omprazolen..

Av evelyn dahl - 2 juni 2015 03:12

Filmen nästan alla väntat på kommer snart ut!!
Och är så taggad och hoppas att den är otroligt bra! Älskar den första jurassic park filmen! Och min favorit dinosaurie är velociraptor. Tycker de är härlig och de jagar i folk som vargen :) och i första filmen finns det bara kvinliga dinosaurier! Och i trean har vissa blevit män men det är fortfarande en kvinna som styr floken :)
Och ofta inte alltid är det också en hona i vargflocken som är ledare. Följer över 14 varg grupper och många vargflockar i det vilda har en alfa hona. :) gillar velociraptor för de är lite som vargar på sätt och vis. Deras samarbete hur de komuniserar och alfa och omega grejen :3
Men ja de är häftiga smarta och rätt så vackert byggda är de med :)
Någon mer som är otroligt taggad för jurassic world filmen??
Vilken är just din favorit dinosaurier?
Kommentera om du vill! Snäll också!!!

Presentation


hej :D
mitt namn är Evelyn Dahl
här skriver jag om mitt liv och min vardag c:
som består av fotografering och min hund kira samt min katt fländörs.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards