lady E

Alla inlägg den 30 juni 2015

Av evelyn dahl - 30 juni 2015 14:03

hella denna sommar har varit mer regn en sol en så länge.. Vissa dagar regn sedan sol och andra sol sedan regn och vissa sol och regn på natten och andra regn och sol på inge regn på natten... Sommar ska vara sol och varmt men allt vi får är regn och lite sol.. Ush.. Vill ha en bra sommar visst den är inte bra för allt gick fel när jag gick från Heppe när jag gick skulle jag hitta rn ny häst så jag kunde hålla på med trickträning och hoppning.. En ny häst jag kan hålla på med och känna mig hemma en jag kan dra ut med själv och när jag vill en jag kan få hjälp att utbilda mig och jag utbilda den så gått vi båda kan.. men jag behöver inte dåligt väder som gör den mer dålig en vad den redan är! Blir bara så trött på det...

Av evelyn dahl - 30 juni 2015 13:46

ja igår uppdaterade jag inget.. Kan vara för halvsov bort halva dagen och bara gick samma promenad som valigt och blev inte mycket bilder.. Sedan hade vi en kompis till familjen på besök.. Inte mycket hände lixom. Fanns inte direkt något att skriva om. Hoppas något händer idag som kan skriva om mer en att Ellinore och mamma är till Örebro och att pappa och Ellinore ska till näsune till kvällen.

Av evelyn dahl - 30 juni 2015 13:43

åh älskar denna serie!
Och att det kommer en säsong 3 gör mig så lycklig! Visst inte sett alla episoder från säsong 2 men har så mycket Bilder att fixa. Burkar lixom ha youtube på mobilen och ja bara lyssna på vad de gör ovh mer kan ej det när man ser på manga för då fattar man inte vad de säger pga japanska måste läsa texten osv.. Men någon dag kan man väll ha tid.

Ovido - Quiz & Flashcards