lady E

Alla inlägg den 8 juni 2015

Av evelyn dahl - 8 juni 2015 02:58

Vill så ha en fin fake flower crown! *.*
Har hittat två jag skulle tänka på på h&m men vill ha stora rosor som är blåa,röda,lime gröna,svarta eller vita.
Ska ofc fortsätta leta och hoppas jag hittar just den flower crown jag vill ha :)

Av evelyn dahl - 8 juni 2015 02:33

Japp.. Kira har börjat klia på vatten exemet.. Fått tvättat det ett par gånger idag och lindat det för att inte hon ska klia mer.. Hon sover och är okej annars mer en att hon kliar då och då.. Vilket jag säger till att hon inte får på den sidan. Hoppas detta vatten exem läker så kira kan få njuta av att skotta ha mig tvätta hennes sår och linda om det.

Av evelyn dahl - 8 juni 2015 00:30

Varit mycket sova i och dricka pga är för torr.. Gick en promenad med Ellinore sedan en med pappa för kira ville att jag skulle vara med henne hon vägrade gå om inte jag var med.. Joggade en bit och såg sedan ett rådjur som skuttade iväg. Blev mycket spring i benen på denna tjej :)
Och tequila var lite seg i och ville bara hem och lägga sig i soffan. Vädret var var sol med massa vind.. Börjar bli lite mer mig själv friskare och orka mer det läskiga är att jag äter mindre och mår bättre vilket jag vet inte är bra.. Äta gör jag men inte mer en 3 gånger om dagen 3 gånger mindre en vad jag ska äta.. Men men tar den smällen sen.. Annars har jag förökt fixa så många bilder som det går innan daton åker iväg imorgon i 1-3 dagar.. Kommer vara lite tomt men har min egen dator kvar.. Sedan blir det en ny promenad imorgon vilket jag gillar har saknat mina promenader och jogga! Blir jag friskare kan jag hälsa på en fin *******.. :3
Sedan åka iväg och fota fölet hos pappas kompis och sedan fina limerick och julia! :)
Hoppas så allt går åt det här hållet så jag kan få ett bra liv igen!

Sorry om allt är skumt skrivet sett på house m.d samtidigt som jag skivit här ^^'
Har kommit in i säsong 3 snart säsong 4 ;P

Ovido - Quiz & Flashcards