lady E

Alla inlägg den 22 juni 2015

Av evelyn dahl - 22 juni 2015 23:40

ja det blev ett par foton under dagens promenad! :)
Stolt över de flera men vissa blev lite för ljusa och har inte rött program för att fixa just det problemet. :/

Av evelyn dahl - 22 juni 2015 23:14

solen har varit frame idag men som valigt kommer regnet mot oss..
Ush så trött på det!
Många växter dör på grund av för mycket vatten för lite sol och värme insekterna kan inte flytta pollen från blomma till blomma för det regnar och ja insekter är små så regndropparna är rätt stora för dom...
Vill ha en valig sommar med sol och värme!
Vill komma ut på saker utan att behöva bli blöt!

...

Av evelyn dahl - 22 juni 2015 23:04

det gör så ont att se det man har byggt upp något man lagt så mycket tid, tårar ,svett och blod.. Man kämpat på det för man trodde så mycket på det!
Man kämpade och kämpade och man tyckte att det man gjorde var det bästa det rätta! Nu är det trasigt.. Förstört.. Allt man byggt upp är förstört.. Man såg det försvinna ur ens liv.. Se det lämna dig och bara gå ur dit liv och bli mer förstört. Och allt man kan tänka det är mitt fel... För så känns det.. Jag svek en som betydde så mycket och nu är allt förstört..

Av evelyn dahl - 22 juni 2015 04:43

ja här har ni några av de bilder jag fick på honom!
Blev lite sur då jag slängde upp vissa på dw och de såg ut att vara ur fokus fast jag kollad alla bilderna innan jag började fixa dom.. Vet ej om de kommer se ut så här med men hoppas de ser bra ut!
Tvättar objektiven och kameran typ 1 gång på 2 veckor och ibland 1 gång varje vecka om jag använder den mycket! Kanske börjar den ge sig.. Inte märkt av något mer en fikusen ibland.. Blir det värre lämnar jag nog in den!
Sedan hade jag det korta objektivet eftersom jag var inne i hagen och denna kille gillade att vara nära mig eftersom jag hade en kamera som gjorde lät klick varje gång jag tog ett kort :)
Men jävligt fin var han!
Fin krop och hans hals där fanns fina muskler! Sedan så stod han fint också! Inte mager som många föl brukar vara. Lung och han lät en gå nära honom. Lite rädd om ansiktet var han. Vissa hästar gillar ju att bli kliade på pannan eller vid öronen men denna kille var set halsen ryggen eller manen som skulle klias :)

Av evelyn dahl - 22 juni 2015 01:32

well yeah.. Visst jag tycket sora såg bra ut i kingdom hearts 2 men Fuck no kolla på honom nu!
Kingdom hearts 3 kommer snart ut och skaffar jag mig det spelet kommentar typ bara stirra på sora ( bra för ja han ser så bra ut xP)
Och ja Kalle och långben får slås åt mig xD
Alltså sett trailern på spelet men då såg han inte ut som han gör på denna bild längst åt höger ^^
( tror ni fattar vänster till höger 1,2,3 ^^) när jag fick kingdom hearts på 3ds blev jag besviken på hur sora såg ut i spelet såg fucking ut som han gjorde i första spelet vilket ja han är lite mer barn lik en stilig man xP
Men var delar i spelet han såg ut som han gjorde i kingdom hearts 2 :)
Kan säga när jag köpte det satt jag vid det varje dag efter skolan ibland på rasterna i skolan xP
Klarade ut spelet och sedan blev det bara att man sitter vid det då och då.. Kan säga kan knappt var knapparna sitter eller vilken knapp som gör vad xP
Men ja gillar hur de ändrat lite på hans håret men inte hittad denna bil någon annan stans en på fb.. Kollat tumblr och Google men inte hittat den säger att grafiken och omgivningen förändrats en hel den mycket snyggare och ja de ser bättre gjorda ut :)
Som ni ser på bilderna nedan för så har ni sora från första spelet sedan från det andra och sist det tredje så ser nu att de är mer jobb lagt på hur de han ser ut :)
Sedan hoppas jag de har kvar de här extra formerna du kan ta när du är i en fight som gör dig snabbare och starkare älskade den sista man fick *.*
Kanske för den är svart och vit men också för man flög och man hade 2 Otroligt snygga keyblade då man var i den formen!! *.*
Visst man kunde ha dom annars med men inte båda två samtidigt.
Men super taggad att få spela det *,* då jag så klart har råd att köpa den eller att den finns i någon butik den är typ 2/3 år försenad >_>

(Och igen sorry om stavfel eller fel ord sitter på fel plats!)

Ovido - Quiz & Flashcards