lady E

Alla inlägg den 4 juni 2015

Av evelyn dahl - 4 juni 2015 23:57

Imorgon den kommer ut imorgon!!! *.*
Åh vad jag längtar att se den och nej gillar inte att gå på bio bättre att se hemma billigare och du missar inget då du går på toa eller för att hämta mer godis eller vad ni äter till film.. Sedan kan man se den om och om och om igen utan kostnad ;P
Och du slipper allt folk som skriker knuffar och har oväsen för sig.. Så ja jag väntar tills jag får den av Lasse ^^

Av evelyn dahl - 4 juni 2015 22:40

Har tråkigt så tänkte att jag ser på film blev Alien! Gillar xenomorph de är häftiga med sin extra mun sedan deras långa svans och de kan simma samt att deras blod är syra.. Visst de är lite skumt byggda men ändå en riktigt häftig Alien! Älskar spelen och filmerna! Det nya spelet är riktigt äckligt men känner sig så hjälplös och man gömmer sig hela tiden samt måste du också göra saker och du blir hand av xenomorph sedan människor och sist robotar och ja det är verkligen så du hoppar till :)
Filmerna är också att man känner sig makalös och de kan dyka upp var som helst! Antingen blir du dödad eller dragen till deras bo och ha deras barn i magen. Vare sig du vill det eller inte.. Och ja du överlever inte för de kommer ur din mage! Jaha då ska man fortsätta se filmen :)

Av evelyn dahl - 4 juni 2015 22:20

Min fina fick gå på promenad idag!
Mamma pratade med min läkare och jag behövde röra mig.. För vissa delar av kroppen arbetet inte som de ska..
Roligt min dietist säger att jag bara få åh korta promenader och inte många för jag ska gå upp... medan min magläkare säger att det tar på både tarmar och mage samt muskler om jag inte rör mig tillräckligt mycket.. Så jag drog ut på en promenad. Kira fick följa med och hon var lite överpigg men ja hon hjälpte mig då jag hade ont.. Blev vila vid ett par gånger så jag fick andas ut och masers min mage lite.. Kira var smått orolig för mig men kommer få mer problem om jag inte rör på mig.. Och vill inte det..
Ellinore var med också men hon cyklade för ja hon gillar att cyklar. Och jag behövde röra på musklerna och försöka få upp min tåligehet igen.. Kan värkligen inte jogga som jag gjort får kramp på en gång och tappar typ andan :(
Ska byggas upp må jag säga!!

Av evelyn dahl - 4 juni 2015 22:08

Då jag inte sovit har jag legat ute i hungården och förökt byta av solen.. Smäta var okej idag.. Hade problem med andra saker... Kira var allt busig. Rullade sig skällde och hoppade omkring. Smörjde hennes andra vatten exem för set första hon fick har nu läkt. Varit lite rita men ej klar.. Sedan hade mamma besök.
Var mesta delen sov jag eller så låg jag ju ofc med kameran i hundgården.

Av evelyn dahl - 4 juni 2015 22:00

Fick reda på att fölet var hingst och var en riktigt springare! Åh vad jag ska mysa och ha det så underbart bara jag får träffa honom!
Hans mamma var också vacker :)
Längtar så att träffa dessa två fina hästar :)

Av evelyn dahl - 4 juni 2015 02:14

Dietisten gnäller att jag inte går upp mår illa av näringsdryckerna blevit tött på dom och de hjälper inte... Så äter fler måltider även om det inte är det bästa.. Njuter av saker man älskade som liten och sitter kvar en :)

Av evelyn dahl - 4 juni 2015 02:11

Kan inte sova så ser på superman 1 den första som gjordes alltså!!
Tycker den har vara handling och är bra på sitt vis.. De la ner jobb en idag.. Det jag är närvös över när det kommer till jurassic world.. De mesta filmer idag är nästan allt jobb gjort på daton.. Vilket man ser väldigt väll.. Visst det förenklar saker och tingn men jag börjar störa mig på att se så mycket gjort via daton.. Visst i jurassic park fanns det data jobbmed men de hade för det mesta robotar som de filmade vilket fick det se mer verkligt ut.. För mycket data animeringar förstör filmer och när de är dåligt gjorde blir filmen bara dåligare... Men visst jag gillar dagens filmen tycker bara data animeringar kan minska lite smått även om det är vikigaste och går snabbare så stör jag mig på det faktiskt.. Finns fler det vet jag men men.. Ska se klart filmen.. Kanske kan sova också!

Ovido - Quiz & Flashcards