lady E

Alla inlägg den 17 mars 2015

Av evelyn dahl - 17 mars 2015 22:26

Jupp.. Inte hittat vare foderhäst/medryttar häst eller egen häst...
kira löper så kan inte träna henne lika mycket som jag skulle vilja :(
Men när hon slutar då blir det hoppning promenader och träning på spåra åh vad jag längtar och ser om hennes otroliga spårnings intstingter sitter kvar ( hund kurs lärare sa att hon hade bra spårnings instinkter!) seden ska jag föröka träna henne lite mer i agillity! :3
Önskar jag kunde gå mina långa promenader med kameran men får ej för mamma för jag hade gått ner i vikt... Rita har jag ingen inspiration att göra har sett alla filmer jag har i båda hårddiskarna och inte alltid lika kul att se filmer igen.. Fixa filmer nja har inga nya filmer att fixa till youtube.. Har såna jag ej slängt upp men inga som jag kan fixa nya.. Bilder fixar jag dagligen i små stunder för att slippa huvudvärk och illa mående.. Livet mitt suger och är tråkigt..

Av evelyn dahl - 17 mars 2015 07:16

Då är man sjuk... Feber, magsmärtor så jag spyr och ont som fan i halsen har dragit på mig viruset troligt viss pga Svea hade det.. Och mitt immunförsvar klarade inte av att knuffa bort det.. Ellinore är också sjuk men hon har bara feber vad jag vet...
Och fick reda på att Maria också är sjuk så inge Örebro.. Hatar virus hoppas detta inte tar lika mycket död på mig som det förra gjorde!!!!

Av evelyn dahl - 17 mars 2015 02:40

Ja idag ska man till habb.. Ush vill inte men matte och missade föra veckan för Maria var sjuk.. Går inge bra för mig så behöver någon med tystnas plikt och som inte känner mig att prata med och det är ju Maria...

Av evelyn dahl - 17 mars 2015 02:29

Ja.. Denna film lät bra men vet ej.. Den hade sina stunder och blodet ser bra ut och många skräck filmer är blod dåligt gjort! Men men detta är en brittisk (Storbritannien= England) film om ett gäng killar som ska ut och ha det gött.. De ska till en by där det mesta delen bor bara kvinnor.. Typ sex film jupp.. Fast utan det där riktiga sex delen.. De kommer i alla fall till byn och det är en ghost town det finns ingen där som de ser!
De pratar och sedan ser de någon gå på gatan som blir på hoppas av en soldat ( arme kläder på sig) och det blir liv och så ser de att något är fel med personen som bussar sig vara en kvinna.. Alla kvinnor är typ zombies de springer till busen där hon som kör också har blivit smittad och försöker döda dom.. Det lustiga är att dessa zombies kan inte tycka de är något annat bär på saker typ yxor,saxar, skyltar, hästpiska <-- jupp en häst piska -.-' men men och de vet hur man öppnar vissa dörrar och hur man hugger ner någon som gömmer sig högt.. Skumt jupp.. Men de springer runt staden och försöker hitta ett ställe där de kan vila och sedan komma ifrån byn.. Detta är en mer skräck komedi film ger den inte mycket poäng tyckte den var skum och smått idiotiskt.. Men bra effekter var det på blod och hur zombie tjejerna såg ut. Samt för få skratt..
Kolla om ni och tycker den låter intressant för er del.

Oculus!
Ja denna film längtade jag att se jag fick en dålig version av den med dåligt ljud och ingen text.. Men men såg den några veckor efter den var klar på bio men glömde bort hur den var och vad som hände. Så såg den igen idag. Och jag tycker effekter och de där skräck attackerna var var gjorde bra animering på ögonen och i spegeln jupp filmen handlar om 2 syskon och en ond spegel som leker med ditt huvud! Denna film är svår att förklara efter som den hoppar otroligt mycket! Men men de här två unga/vuxna hade inte en rolig barndom deras föräldrar blev mördare och det var kaos i familjen de såg saker och växer dog i huset och deras hund blev galen.. Familjen gick i olika vägar kan man säga.. Yngsta barnet kom ut ut ett psykhem tror jag som salt hörde nästan inget de sa..
Men han syster hämtar honom och hon har fixat så att just den spegeln som förstörde deras barndom var i samma hus de borde i som små och nu skulle de filma att allt var spegelns fel.. Och så klart tro Brodén att han syster blivit knäpp för han fick hjälp på psyk och hon fick inte just den hjälpen men sedan börjar saker hända de tror de är någon annan stans eller gör något fast de inte gör det.. Typ då de byter glöd lampor och äter äpplen och hon råkar ta en glödlampa tror hon men det var äpplet ändå känner hon smärtan och såg blodet och såg lampan i handen, men när hennes bor ropade henne namn var det helt plötsligt ett äpple i hennes hand och mun.. Sorry dålig förklaring men filmen är bra men som jag skrev hoppar otroligt mycket. Men se på den för den är bra :)

Ovido - Quiz & Flashcards