lady E

Alla inlägg den 28 mars 2015

Av evelyn dahl - 28 mars 2015 13:42

Japp.. Jag har skrivit till 4 olika personer som säljer ett orange schabrak i st full inte fått svar av någon.. Så hittade ett annat jag letat efter och ska nu se om det kommer bli mitt.. Tänkte att funkar jag och denna häst jag ska provrida bra! vill jag ju ha lite blandat ju och har ju Lindor som är orange :)
Kommer bli så underbart att få sitta på häst ryggen igen! Kan säga suttit och kollat videor och bilder på fb och dw och bara åh jag vill också rida ju! Och sedan hållit på en hel del med hästgrekerna kollar dom ju dagligen för att katterna inte har sovit på dom osv.. Men längtar så att få rida igen kan inte beskriva! Men ja hoppas de har en hjälm att låna ut för ja min har fortfarande inte mamma fixat dit det nya bandet på en.. :(

Av evelyn dahl - 28 mars 2015 12:24

Ja mamma och Ellinore är hos Ennie och barnvakt till Svea så pappa och jag är själva med hundarna. Får se när de kommer hem så blir nog imorgon jag ska provrida..
Men sitter nu och ser på bad boys 2 och fixar bilder på kira och tequila.. Fixar också upp bilder på fb, foto bloggen och dw.

Av evelyn dahl - 28 mars 2015 12:20

Efter jag var klar med kora ville jag verkligen inte vara hemma med en sur lillasyster så åkte med mamma till stan och ja först var det fixa pengar sedan åkte vi till Marie och sedan gick vi mår de hus där mamma skulle hämta sin kamera hon köpte! Träffade ett par söta katter medan vi var på väg ditt och denna katt på bilden var lik Mimmi hur hon gick och hennes storlek! På vägen till bilen kom två tjejer kanske 5 och 7 år med en hund de verkligen inte hade koll på de var granne med Marie och ja när hunden såg henne så såg man tjejerna bli dragna av hunden över gatan och mot oss tur ramlade ingen men ja små barn kan gå med liten hund inte en stor.. Den var högre en kira utan tvekan. Och var också en ung hane och ja de Hade en slags mun korg eller mer som en grimma typ bara band kanon öronen och runt mun.. Ovh kopplet satt ju i den och inte halsbandet.. Hundar känner inte när de har korg på sig om den inte går över hella munen som hästen den kan dra fast du håller i griman det är när något stör dom i mun de oftast stannar.. Men vi kom ialla fall iväg och tackade Marie för hjälpen. Vi åkte mot maxi och handlade lite mamma tvingade med mig in på en fredag det var hur mycket människor som häst folk sprang på dig och det skrek överallt var en mamma som sprang och letade efter hennes son och köer vid kassan ja de var allt långa.. Balonger small och grejer ramlade från lådor och hyllor ush älskade när jag kom där ifrån! Sedan var det handla på andra ställen innan Ennie och hämtade räckor mamma köpt lämnade också korv.. Satt där en stund Ennie kollade mammas nya kamera sen sa jag till mamma att klockan börjar bli mycket och vi gav oss av hemåt..

Av evelyn dahl - 28 mars 2015 12:02

Kan säga kira och jag var nog inte bästa vänner igår.. Vet ej vad det var med henne.. Sprang över på fel sida jag sa till henne hon lyssnade inte... Hon började morra och skälla åt ingen ting.. Och hon drog och var bara irriterande.. Kan vara för hon löper vi har haft det jobbigt varje gång hon löper för när hon gör de är hon en helt annan hund... Till slut fick jag iallafall ta tag i henne och säga ifrån på skarpen för då började hon att ge sig på tequila och bet henne i benen så hon ramlade ett par gånger.. Blev att köra stanna och sitt varje gång hon började dra.. Eller förökte något som var fel. Sen när hon väll blivit lugnare blev det jogga lite fram ovh tillbacka med henne för att hon skulle få annat på hjärnan som cesar Millan brukar säga hundens hjärna arbetar bäst med lukt eller att gå framåt alltså springa gå eller jogga för då arbetar dom och kommer en distraktion fortsätt bara framåt för hjärnan släpper det och börjar igen fokusera på att komma framåt :)

Av evelyn dahl - 28 mars 2015 11:51

Mamma hade varit till Örebro med hennes kompis Marie och så klart åkte dom till lithells som ligger en bit utanför Örebro och ja de handlade en del men är glad över det för allt vi köpt där en så länge har jag älskar!
Kan säga de mesta de säljer kan fu också äta på Sibylla ;)

Av evelyn dahl - 28 mars 2015 11:35

Sorry denna kommer sent men internatet kom aldrig på igår så kunnde inte uppdatera.
Jaha jag vaknade vid 10.36 eller liknade väntade på att sura Ellinore skulle komma hem och förstöra hur jag mådde... Vilket hon gjorde.. Tog då tequila för hon löper inte längre och gick en kort sväng på asfalten.. Joggade också lite i kampdalen med henne och hon var duktig behövde inte dra henne och hon drog inte mig förutom då vi precis kom ut ( hon var taggad på promenad!)

Ovido - Quiz & Flashcards