lady E

Alla inlägg den 7 mars 2015

Av evelyn dahl - 7 mars 2015 22:19

Grave encounters.
Ja detta är en spök film!
Första filmen hadlar om ett film team som ska kolla en byggnad som en gång i tiden var för psykiskt sjuka. Så klart gick något snett och byggnaden blev stående utan att någon använder den. De hör olika saker som hänt folk som de inte kan förklara. Under kvällen blir de inlåsta i byggnaden.
I början händer inga övernaturliga saker men efter en stund börjar kameror fånga saker som inte går att förklara på annat sätt en spöken ;)

Film två gillade jag tyvärr inte så om ni vill se den så gör ni det ofc :3

The descent

Detta är en skräck film om tjejer ja bara tjejer är karaktärer i denna film!!
De handlar i alla fall om en grupp tjejer som testar olika galna sporter.
Sarah (huvudkaraktären) en av tjejerna har man och dotter med sig som tittar då de åker båt ner för starka floder. Efter ett tag åker de i bilen och det blir en bil olycka. Den ända som överlevde var Sarah. Efter en period så ska de krypa in i en grotta och klätra och krypa och allt.
När de väll tar sig till grottan så fastnar Sarah och ingången kollapsar då hon tar sig lås då får de reda på att de inte är i den grottar som var sagt att de skulle vara i utan en grotta ingen har varit i för en dom.. Eller det är vad de tror.. Det bussar sig att i den där grottan lever ett par varelser som är människor som blevit mer som fladdermöss han man säga de är blinda och jagar med hjälp av hörsel. De klättrar på väggar och tak och har lite längre tänder och klor/naglar. Händer mycket under filmen och vilka som klarar sig och dör får ni allt se själva :3

Film två gillade jag tyvärr inte så om ni vill se den så gör ni det ofc :3

Av evelyn dahl - 7 mars 2015 21:04

Ja idag lyckades jag borsta fländörs utan att han bet eller klöste mig.
Vet ej varför det händer dör jag borstar inge hårt och vi har testat över 8 olika borstar men han gör ändå samma sak biter och klöser oss. Men idag gjorde han det inte utan somnade och jag fick bort en hel del vinter päls av honom :3
Är stolt över min fina kille som var snäll och lät mig borsta honom :)

Av evelyn dahl - 7 mars 2015 16:18

Ja jag tycker det var dags att tömma alla 600 bilder i min kamera och alla bilder filmer osv som skulle från min mobil. Så föra över var det allt xP

Av evelyn dahl - 7 mars 2015 16:16

Ja kira var allt jobbig idag.. Det blåser som fan ute och löv och annat flyger över vägen och kira skulle så klart jaga de saker som flög eller röde sig på vägen. Det var så jobbigt oh hon har börjat ni så stark och jag stod på is jag glider ju bara efter... Hoppad mina muskler snart kommer igen.

Av evelyn dahl - 7 mars 2015 00:50

Alla djuren i huset utom Mimmi ville se film med mig verkar det som för alla kom hit då jag gick från mitt rum de la sig vid mig och somnade medan filmen gick de är allt söta :')

Av evelyn dahl - 7 mars 2015 00:48

Ja detta är en dekare riktigt bra och Morgan Freeman (Alex cross) är med :D
Love this guys vocie!!!!!
Men det är en intressant och riktigt spännande film om någon som kidnappar en tjej (megan)som FBI vaktat och de vet inte hur han ser ut de hade haft koll på henne i 3 år och 4 veckor tror jag de sa men men de visste ändå inte att han var en kidnappare eller psykopat som de säger.. Han ringer Alex och ger honom några ledtrådar och säger att han vill att Alex ska vara med. Ofc så blev Alex med i fallet pga magens sko i hans brevlåda. Det roliga är att han är en bättre och smartare dectetiv en FBI typ what?! Men kidnapparen ber om diamanter för tjejens liv.. Mer fakta får ni all se filmen själva! Säger att detta är en film att se allt :)

Ovido - Quiz & Flashcards