lady E

Alla inlägg den 16 mars 2015

Av evelyn dahl - 16 mars 2015 23:37

Ja jag vaknade 03.00 och mitt hår var överallt så flätade det och blev faktiskt nöjd! Sedan förökte jag somna om. Vaknade då vid 12.43 och var ändå trött så låg bara i sängen efter jag tog medicin. Vid 13.03 klev jag upp för var ofc hungrig fanns inte mycket mat som gick att äta utan slängde gammal mat och bröd som gått ut hämtade påsken och tog ut hundarna så de fick röra lite på sig.. När jag kom in gjorde jag pomfrit för hade inga hamburgare eller korv jag gillar.. Hatar kok korv. grill korv ska det vara då är den inte lika vattnig..
Sedan låg jag i sängen mådde skit magen sved medan jag förökte äta och få i mig min närings dryck.. Ush de hjälper inte tycker jag utan får mig att tappa matlusten och nästan spy varje dag inte få mig att äta mer mat och njuta av dom... Men men sen kom mamma hem hon var trött gav hundarna mat och så var jag som hade ont i magen tvungen att gå med henne... Medan Ellinore fick ligga och se på tv.. Hon som inte gör ett skit...
Så gick med smärtor och hundarna drog tror någon hade gått med sin hund i kampdalen och lukta på allt var ju så kul.. Kira gjorde ialla fall allt hon skulle göra och så blev det hemåt.. Och så såg jag på två filmer inlägget kommer vara ovan för detta om en stund. Sen kom ialla fall pappa hem och mamma började laga mat äntligen har bara ätit morötter typ!!!
Och det blev våfflor tänkte bara ush.. ( pg. äter våfflor med glass och jordgubbs sylt och näringsdryckerna har nu förstört min lust för glass, grädde och mjölk) Men fick i mig ett par ialla fall.. Sedan såg pappa och jag på 3 avsnitt av The Walking dead. Äntligen börjar han se något han är kvar på säsong 1 på arrow och har 4 episoder på The Walking dead kvar och alla från flash! Sedan blev det lite tv och sist innan daton stängs är det hastnet och hittade ett par hästar men tyvärr hade de dn skada och de flesta var för gammal... Har inte 50.000 tyvärr utan typ 30.000 är något jag kan nå upp till :/
Vill verkligen rida och komma ut känna att jag kan utbilda mig mer ha något att jobba med och köra lite frihets dressyr.. Men ska föröka kämpa vidare med att leta.. jag får hoppas att hittar jag en häst ska jag allt jag kan för att få den fin och väl tränad i kroppen skulle hata mig själv och jag inte klarade det..

Ovido - Quiz & Flashcards