lady E

Alla inlägg den 2 mars 2015

Av evelyn dahl - 2 mars 2015 23:53

Blir dessa.. Dock för de är billiga och jag är van att använda dessa tyglar ska prata med Lasse ge honom pengar och hen beställer :3
Ska också fråga om han kan köpa röda benskydden så jag har hela röda outfiten kan ju bli värd mer pengar då eller så slipper jag leta efter nya som kanske är dyrare pga vissa saker stannar inte alltid på hööks..
Huset i Torsby blev det inget av. Det låg för nära vägen och var inte lika fint som han trodde så det blir att leta vidare..
Sedan diskuterade vi detta med hästar och jag skulle vilja träna en häst sen den var liten.. Alltså typ unghäst eller föl men också ha en jag kan rida och ja det var bra idéer och det hjälper mig att bygga upp förtroende och får mig att känna att jag kan lyckas med något. Men först är det hus..

[Bild]

Av evelyn dahl - 2 mars 2015 23:44

Fick en del böker idag av en kopia till mamma hennes dotter håller inte längre på med hästar och ville därför inte ha bökerna kvar. Så jag fick dom.. De blev upp i bokhyllan och kollade inte riktigt vad de handlade om osv.. Måste verkligen kolla igenom alla böker jag har :o

Av evelyn dahl - 2 mars 2015 18:44

Ja idag var kira underbar!!
Hon gick fot och stannade då jag gav henne komandot!
Så underbar :')
Tequila var mer skiter i er idag lyssnade inte riktigt så hon fick gå i koppel på vägen hem. Tror hon fått vår känslor och vill därför springa och busa lite :)

Av evelyn dahl - 2 mars 2015 18:42

Målade lite idag. Blev bra för att inte ha ritat på länge och fick bara den där lusten :3

Av evelyn dahl - 2 mars 2015 18:40

Fotade mina halsband idag för jag hade tråkigt och vädret var inte riktigt på min sida. Det regnade sedan sken solen sedan blåste det och regnade.
Så ut och fota blev det inget.

Av evelyn dahl - 2 mars 2015 00:13

Många säger att jag vill ha uppmärksamthet och bara sitter där gråter och tycker synd om mig själv men det är inte så.. Det är en jobbig och svår resa att ta sig igenom och många klarar ofta inte denna resa på grund av folk som trycker ner dom så smärtan i bröstet inte går över utan blir värre. det plågar dom till den sekund då de inte längre orkar och bestämmer sig för att ge upp. Denna resa är på liv och död och det hjälper inte alltid att ha vänner eller familj vid din sida för hjälp... De ser hur du blir mer och mer sjuk. Hur du går djupare och djupare ner i mörkret.. Se dig fake le se dina sönder skärda armar och ben ser hur tom och livlös man kan bli.. Men de kan också göra så du skrattar. Få dig att le på riktigt få dig att se ljus och känna värme... Resan är inte lätt.. det här är en resa som ibland aldrig tar slut..

Av evelyn dahl - 2 mars 2015 00:06

Ush är grymt trött på näringdryckerna mår illa av dom äter faktiskt mycket böttre utan dom.. Men har till ungefär slutet av denna månad om inte nästa kvar av dessa äckliga saker.. Visst de var goda i början men nu börjar man tröttna på dom då man dricker 1 av dom varje dag..

Sedan flätade jag håret nöjd med vänstra sidan men högra blev tyvärr inge bra.

Ovido - Quiz & Flashcards