lady E

Alla inlägg den 15 mars 2015

Av evelyn dahl - 15 mars 2015 23:35

Tyvärr går det fortfarande dåligt.. Lasse har inte hittat något hus eller mark men finns ett hus nära en gammal kompis till mig som stor tomt och ska bli tillsalu så ska se om Lasse kan vara intresserad av det.
Skickat ett par hästar och hört vad Lasse tycker för han har ridit en hel del mer en mig. Han och Eva pratade om hur de hade de i stallet de var att de red när de själva ville bara de betalade tänk vad skönt bara ta rn häst dra ut bada, hoppa köra terräng eller dressyr med hästen Hr länge du ville sedan betalda en liten summa. Önskar det var så härligt för mig medan alla ställen jag hamnat på fick jag aldrig göra det jag tycker var roligt utan rida samma tur i och göra samma sak hella tiden hatar det det blir så lång tråkigt inge kul man tappar lusten... Men hoppad ändå att jag hittar en häst att rida jag tänker inte ge upp detta...

<3

Av evelyn dahl - 15 mars 2015 20:55

as long as you are with me there's no place I rather be

Av evelyn dahl - 15 mars 2015 17:48

Halsen gör ont och börjat hosta får offra huvudvärk på kvällarna förkylning verkar det som ush,. Har inte tid att vara sjuk och jag går ju alltid runt med joggong byxor och tjock tröja och är jag ute har jag jackan jag hade under hella vinter på mig men ändå har jag blevit förkyld..

Av evelyn dahl - 15 mars 2015 17:45

Blir sett se på tv och så klart blev det SOS djur önskar så att vi hade ett så bra djursjukhus och vetrinärer här i stan!
Såg två fina hästar och Gud vilka fina muskler och otroligt bra arbetade det var *,*
Smått kär blev jag ;)

Av evelyn dahl - 15 mars 2015 17:41

Eve bäddar sängen byter lakan och annat och jag får ligga på golvet då jag vill ligga i sängen ;P

Av evelyn dahl - 15 mars 2015 17:39

Idag hade jag tequila för kira ville inte sluta tro att pappa hade boll och drog och sprang runt pappa så vi bytte hund.. Kira gillar verkligen inte att hon måste gå i koppel hella tiden då hon ska ut med mig eller pappa och mamma. Utan hon vill hellre springa efter en boll (beroende av boll tyvärr)
Och gå lugnt i skogen.. Men tyvärr får hon inte utan koppel ät det som gäller för denna tjej ett bra tag här fram över tyvärr.. Tequila var iallafall glad och smått bråkig skulle lukta på allt träd, stenar, grus, gräs och pinnar.. Blev lite jobbigt faktiskt men hon sprang fint då jag joggade med henne en liten bit.

Av evelyn dahl - 15 mars 2015 02:30

Ska vara en film som ska vara lycklig och kolla i bakgrunden!
Alltså wtf!! Blev typ vad är det där och ser sedan att det var någon som hänger sig det äckliga är att den gungar kroppen gungar!!!!!
De klippte bort detta ofc till en fågel som står i bakgrunden istället för en hängande. Man/kvinna är inte säker på vad det var.. Roliga är att inte den som filmade eller skådispelarna såg då de höll på att spela in.. Men de märkte det efter.. Vet ej så mycket mer men ändå läskigt...

Ovido - Quiz & Flashcards