lady E

Alla inlägg den 21 mars 2015

Av evelyn dahl - 21 mars 2015 04:48

Denna kille har varit som en svans under dagen.. Har varit bakom mig hella tiden och så klart borsta jag honom minst 5/6 gånger idag.. Och fick fina rivsår på armarna.. Han rev Ellinore med men hon fick inte något riktigt sår.. Vet ej varför han blir så sur då man borstar honom.. Har olika borstar men slutar ändå med sår.. Till och med med en gummi bortse vi har så rev han mig.. När jag testade min egen hår borste fick rivsår.. Kan ju inte raka honom det skulle vara så fult på honom.. Och dra bort hår gör ont!! Så jag får stå ut med att få rivsår på händerna..

Av evelyn dahl - 21 mars 2015 04:44

Börjar äntligen få gammal bilder fixade!! Har fixat 4 mappar idag känner mig stolt!! De flesta bilderna är mellan sommar/höst 2013 och vår/sommar 2014 och ja nu tycker jag att de borde bli färdiga.. Hoppas att de blir det för har så mycket nya bilder som ska fixas med..

Av evelyn dahl - 21 mars 2015 04:41

Sorry sen uppdatering!
Haft en tung känsla hella dagen haft svårt att andas vissa stunder men det gick snabbt över.. Vädret var kass.. Regn regn och mer regn.. Men gav mig ut med kira en stund ändå.. Hon var lungn som alltid och sköte sig bra gick inte långt på asfalten från 2 mötes fickor mellan vårt hus och andras svårt att beskriva.. Tequila ville verkligen inte ut i regn utan ligga i soffan eller sängarna var bättre.. Sedan nu till kvällen så snöade det ush vill ha sommar nu... Och ja kira är nog glad över snö..

Ovido - Quiz & Flashcards