lady E

Alla inlägg under oktober 2015

Av evelyn dahl - 18 oktober 2015 00:48

kira har fått sprungit lite på gräsmattan efter en boll fick lite foton dåliga men ändå foton.. jag körde också lite träning med henne men lungnt så klart. Var bara stanna och kom sedan lite på slalom och annat. Hon jobbade bra och när vi kom
In fick hon belöning och massage!
Fick också springa lite till och från ute då jag hjälpte pappa eller bara ville vara ute. Blev inga promenader för ja det sprang en grå hund och jagade älg på andra sidan.. En del jägare åkte långsamt förbi och ibland kom vissa på fot.. Man hörde 2 smällar och resten av dagen var tyst, kiras tassar blev också sörjda för nu kommer kylan och trampdynorna spricker lättare vilket jag inte gillar!
Under promenaden joggade jag smått med henne vid damen var det kryp och rulla runt innan man vandrade hemåt och små busade :')

Av evelyn dahl - 18 oktober 2015 00:40

gör det lilla man gjorde med henne idag så var hon ändå riktigt trött<3

Av evelyn dahl - 17 oktober 2015 04:43

Gick in på youtube och blev så rädd då jag såg texten till swingpoynt nya video. Satt och lyssnade på hur allt var och blev så ledsen men respekterade också det han sa. Swingpoynt är en av de 3 spel youtuber jag älskar och som kan få min dag som varit skit att bli ljusare! Han är en så rolig person och man kan inte annat en skratta med honom och han kan säga och göra så knäppa saker! Ofta då jag har tråkigt kollar jag in swingpoynt olika spellistor och ser igeom dom! Har sett många av dom mer en 10 gånger men varje gång jag ser det igen kan jag inte annat en le!
Han är också en youtuber som kollar upp och vissar meningen med spel förklarar otroligt bra och verkligen lägger ner tid! Så jag var så rädd att inga nya videor skulle komma då han lät så ledsen och tyckte det var så jobbigt trycket över bröstet blev tyngre tills han berättade att det var ett skämt! Blev bara så sur och skrek på min mobil som om han skulle höra det.. Började sedan bara skratta och glädje tårar kom för nu kör han youtuber heltid! Alltså det är hans jobb och 2 videor om dagen åh vad glad jag blev! Men sa fler gånge rör aldrig om det du skrämde livet ur mig xD

Jag tycker att vill ni ha en underbar och rolig youtuber så snälla följ honom det kommer ni verkligen inte att ångra! :D

Av evelyn dahl - 17 oktober 2015 01:45

fländörs höll på att åka imrlmm sägen och väggen och kira har redan åkt ner där och fått panik 2 gånger så fixade en extra kudde åt honom så han nu ligger rakt i sitt hörn :)
Sedan har jag också flyttat in sängen så kira ska ha svårare att glida ner och få panik!

Av evelyn dahl - 17 oktober 2015 01:10

ja Ellinore skulle till en kompis och vi bestämde oss för att köpa pizza! Vilket var ett tag sedan man åt xD
Var allt en bar fredags kväll :')
Sedan fick man reda på att man inte ska äta ur kartongen för den kan innehålla gifter som mamma hade läst i en av sina tidningar. Så äta en pizza på en för liten tarik var det jupp.

Av evelyn dahl - 16 oktober 2015 22:24

när pappa kom hem tog han rn kopp kaffe och sedan sa han att vi går till Gärdet! Kira kom i full fart och sprang mellan våra fötter av glädje! Fixade med mig sele, boll, lina, bajspåsar, godis, handskar och vatten! kameran fick ofc följa med så fick lite små videoklipp och kort på min fina tjej :')
När vi alla hade fått på oss kläderna och skulle gå hade hon en hel den fart och små drog mig framåt xD
Pappa sa att hon allt var pigg och det var ingen löng. Tur brydde hon sig inte om bilarna eller de som var ute och slängde sopor fick dock problem med att hon skulle piss överallt. Vet ej varför hon började med det. När vi kom till Gärdet ringde pappas mobil så medan vi gick ditt vi skulle så pratade han vid vägen. Fixade så kira hade sele på sig och satte sedan ihop de två linorna vi hade med oss så kira kan springa lite längre! Hon var hur pigg sol helst och vi var där en bra stund på andra sidan körde de ihop allt hö/gräs till höbalar men vi var på det Gärdet där de inte slagit gräset på en :)
Pappa blev efter ett tag öm i axeln så jag fick ta över och kastade lite innan vi såg att kira började bli trött och ville bara ligga. Hon fick vila en stund och också lös för fixade av linan sedan selen och sist halsbandet som pappa gav mig. Plockade ihop allt och gav henne vatten och mycket beröm! Sedan sa jag till pappa att han skulle ta henne på vägen hem han va rökte närvös men kira hade inte så mycket enegi som hon annars har så gick jätte fint med honom. Vi vinkade till den som körde hö balarna som vi tror var Bodens son och vandrade hemåt. :) kira var lite slö på vägen hem hon var ju trött och det kunnde jag förstå! :)
När vi kom hem var det vatten skålen och sedan så la hon sig i köket. Gav henne lite massage och sedan fick hon vila :) och tro det hon kommer allt sova skönt i kväll! :)

[Bild]

Av evelyn dahl - 16 oktober 2015 22:06

Torg lite bilder på min ljus håller som heter Jack Ellinore valde att köpa Jill men gav henne sedan till mamma.. Hade lite små tråkigt så tog lite halloween bilder på honom. Fick en del fina bilder för att ha dålig bakrund och att det var med mobilen men ändå riktigt nöjd! :)
(Mamma köpte honom på ett ljus party som en av hennes jobbar kompisar hade!)

Av evelyn dahl - 16 oktober 2015 22:02

fländöra la sig på min mage då jag la mig med mobilen. Han var lite små sudig men ändå ville han mysa. Man fick ett par klös märken då han förökte bädda min hud xC
Fick honom att små sova innan jag la av honom för annat skulle göras i huset. Han la sig rätt roligt då och var lite små knäpp!

Ovido - Quiz & Flashcards