lady E

Alla inlägg under september 2014

Av evelyn dahl - 28 september 2014 22:57

Fixar en ny vedio igen men jag och Sony Vega PRO texten går inte ihop så får sitta och vara arg på Windows movie maker istället för de flyttar texten då du sparar filmen...

Av evelyn dahl - 28 september 2014 21:53

Efter jag kom ut från duchen så kom kira i full fart och började skälla och hoppa på mig. Sa så klart till henne att hon inte skulle skälla pga mamma sover och hoppa ska hon inge göra om jag inte ger kommandot. Sen när jag sätter mig i sängen så är hon på mig igen lägger sig så nära mig hon kunde och ville att jag skulle klappa henne. Gör mig orolig visst hon kan vara mysig ibland men hon har aldrig liksom lagt sig typ på mig och inte lämnat mig på typ 8 min. Sen ropade pappa på mig pga hans dator är typ ja dum ihuvudet!
Och när jag kom tillbaka så skulle hon ligga bredvid mig och hon låg där och bara tittade på mig. Vet ej om hon trodde jag var arg på henne eller om något har hänt?
Önskar verkligen jag kunde förstå vad hon vill säga mig!!

Av evelyn dahl - 28 september 2014 18:40

Vaknade vid 12.00 och hade mycket sms.
Så fick kolla och fråga svara osv,
Emla undrade om jag fick följa med till botorp för de hade tävling där idag osv. Skulle vara hema vid 16.00 vad mamma sa och det gick inte för emla skulle vara där 15.00-18.00
Så vi sågs en stund och kollade på intello, joy och iko som går nu i en jätte stor hage de kan springa och äta i :)
Sen satt jag och myste lite med Sigge och fotade Lite..
Sen gick vi till heppe och Emma och gav dom ett varsit äpple och så bytte emla om osv. Sen var det hem mysa med katten fixa mat åt katter,hundar och sig själv ut och gå med hundarna följa med pappa att lämna in mammas bil köra hem Lasse och städa smått i vedboden... Och nu ligger jag i sängen och har smått ont i kroppen..

Av evelyn dahl - 27 september 2014 23:38

Ja mamma jag och Ellinore var på åtorps marknade jag köpte lite godis och en superman keps :)
Och bokade 3 manga böker jag ska hämta på onsdag om allt går som det ska.
Blev lite sur för ja det fanns bara 2 stånd med rock tröjor och ingen där jag liksom blev kär i någon osv..
Så ringde Lasse för han var i Kopparberg som också hade marken idag och frågade om han kunde leta efter en orange obay tröja vilket han skulle.
Sen så åkte vi hem jag satte mig i sängen och ja somnade. Sen vaknade jag och såg ett sms av Lasse med tröjan och han bara shit jag köpte den inte osv jag blev liksom grymt besviken sen satt jag och väntade på honom och tänkte att han säkert åkt till Kopparberg igen men det gjorde han inte han hade gömt den i hallen då han kom osv.
Så han satt och retade mig att jag var blind och sen så kom jag på att den hänge i hallen blev as glad och kramade honom som fan!
Han kan vara lite jobbigt men han är oftast bäst! :)
Sen fick jag filmer han hjälpte pappa med daton och ja han gav mig en bok som var lite så svår för mig att fatta så han skulle leta reda på en lättare bok.
Sen tränade jag också kira att lära sig kram gick så där hon liksom pussade mig bara då hon stod på mina axlar osv. Men ja det är bättre en inget.
Sen så kom Jerry förbi med bilen dum som både min syster och kille är så åker de in på en biltvätt istället för att tvätta själv och nu har de över 15 grymt synliga repor osv och säkert 100 som syns om du tittar nära och noga så tog kort på de synliga och ska få hans mail imorgon så han får bilderna.

Av evelyn dahl - 27 september 2014 00:01

Vaknade 11.00
Så var bara att kliva upp klä på sig och äta snabb frukost jobba snabbt med lite matte och sedan ut med hundarna. Och emla var snäll och följde med mig så det blev en längre prumenad en vanligt så vi såg en snok på vägen som var grymt lång!
Såg inte mycket av den men men.
Hade riktigt trevlig liksom kunna prata med någon osv.
Sen så hjälpte jag henne slänga på hästarna regn täcken pga det regna till och från blåste som fan osv. Efter det så mös jag en snabbis med heppe. Hade lite svårt att på på Emma benrämarna eller vad det heter.
Sen körde Kattis hem mig så jag kunde åka till stan och köpa en jacka som mamma var sur på mig för jag köpte 3/4 storlekar större en vad jag har och det är ett måste har långa armar och jackan tryckte på min handled osv...
Sen var det köpa blommor och present till Ennie pga hon fyllde år hon böjd oss på pizza och jag hade tråkigt så ritade Jerry som en clown och nu är jag hemma och ska fixa bilder :)

Av evelyn dahl - 25 september 2014 23:11

Började dagen med matte. Gick is och så..
Sen kopierade jag ut bilder på Willy igen tills ja färgen tog slut igen.
Efter det gik jag först med båda hundarna tequila var seg idag när vi var ute och gick. Sen hem åt mer hämtade posten och ut och fotade kira då mitt hjärta hoppade till då jag såg en huggorm kunde blevit biten för jag ställde mig imellan den och kira ville inte att hon skulle bli biten så tog snabba kort och gav mig av.
Fotade och lekte lite med kira sen fick hon bita på en boll medan jag drack te och värmde mig.. Solen försvann efter ett tag så då gick vi hemåt och höll koll efter huggormen vill verkligen inte att kira blir biten av en osv.
Sen blev tequila och kira galna och busade i min säg. Sen komm mamma och pappa hem hörde med sig kakor och gjorde mat. Medan det hände gick jag på en prumenad med Ellinore och nu sitter jag och fixar bilder på kira.

Av evelyn dahl - 25 september 2014 21:57

Tanken på tiden.
Den skrämmer mig.
Kira blir 6 år om bara några månader.
Jag älskar henne så och hon är min bästa vän jag vet att hon kan vara vid mig sida i mist 8-9 år till om jag har tur men tanken att inte ha henne längre gör så ont.
Jag var så ensam innan hon kom.
Hon gjorde så jag klarade mig ut ur mörkret och kämpade vidare hon var allt där vid mig.
Hon har aldrig svikit mig och alltid varit det som är viktigast i mitt liv.
Önskar hon kunde stanna i ålder fem tills vi båda två lämnar jorden men det går inte. Hur mycket jag en önskar.
Vill bara inte förlora henne.

Av evelyn dahl - 24 september 2014 21:57

Ja idag gav jag mig iväg en stund till stallet träffade heppe som jag tyckte var både lite sur på mig men ändå glad.
Blev inga bilder pga jag är sjuk det var mörkt osv.
Sen så kommer det nog ta ett tag för inte bara jag som är förkyld utan emla var på väg att bli det med så ingen av oss var super ork för ridning men alltid för att se och mysa med dom<3

Och för att outfit jag ska ha ska vara lätt så tar jag och säger de outfiten som fått mest röster vilket är.

1.Orage
2.Gul
3.Röd

Ovido - Quiz & Flashcards