lady E

Alla inlägg under september 2014

Av evelyn dahl - 15 september 2014 11:15

Dock är jag inte säker jag sa reste och sen vet jag inte hur Ellinore är.
Men rolig att ni tycker jag och heppe är fina.

Av evelyn dahl - 14 september 2014 23:33

Ja imorgon gäller det då blir det färga håret!!

Av evelyn dahl - 14 september 2014 21:06

fick reda på att denna fina kille har fått vatten exem stakaren<3

det brukar kira med få men inte som bamse det går liksom över halva halsen och vissa andra delar av kroppen det kommer vätska ur det och måste tvättas flera gånger om dagen lider med fin killen<3

 

Av evelyn dahl - 14 september 2014 01:06

Ja idag var mitt ben så mycket bättre hade inge ont och kunde både springa och göra allt jag älskar att göra.
Sen blev jag och kira fotade idag tyvärr blev många bilder dåliga sorry för det :(
Sen Funderat lite och kanske ska testa att rida nästa vecka beroende på hur jag mår. Saknar det faktiskt och heppe saknade mig såg jag idag.
Ja Lasse var här idag och han berättade att han hittat ett hus han vill köpa. Dock ligger det imellan Karlskoga och Karlstad så lite långt från mig.
Men det var ett stort hus inte långt från en sjö du hade 2 meter stängsel runt huset. Och sedan 2 logar typ som garage fast sånt du har traktorer i eller hästar. Sen hade de 2 stora hagar och ett rätt så ny byggt stall med 3 boxar och ja det var parfekt till mig sa han.
Sedan fanns det en Bäck gick genom hagarna så hästarna dom hade gått där hade bara druckit ur bäcken.
Sen hade de också utedrift tycket det var roligt pga de hade ju stal men varför inte ha båda liksom ;)
Skogsvägar fanns och paddock hade de planerat att göra för länge sedan och ett ridhus med i en av logarna.
Huset var 2 våningar med källare det låg mitt ute i skogen och 9 km från vägen. Närmsta granen var 3 km bort.
Det var mycket mark till huset och Lasse lös upp då han pratade om det och liksom bara ja han var lycklig.
Sen jobbade jag matte Lasse hjälpte mig. Och han köpte pizza åt oss :')<3
Och som vanlig lärde jag mig mycket nytt idag om olika saker xD
Vi var ute och gick och pratade om olika saker mycket var det nog jag som frågade och han svarade skulle vissa honom en skum älgstuga eller vad se heter. Jaja jag hittade den och ja vilken älgstuga ha en soffa och glas förvaret liksom och står mitt ute i skogen..
Men ja när vi gick ditt såg vi blod och mycket tomma hölster. Tror de hade skjutit ett vildsvin eller rådjur.
Sedan på vägen hem så gnäggade heppe och gick mot oss då vi gick förbi sa hej till honom men klappade honom inte. Kännes lite fel att göra det på något skumt viss var nog bara rädd för gör jag det vill jag inte gå... :/
Sen så hjälpte en också mig med datorn jag gav honom hans hårddisk jag har lånat i 3 år hehe inte orkar tömma den osv och nu ska han ha den fixa mig nya filmer och ja sen ska jag föra över filmer igen..

Av evelyn dahl - 12 september 2014 19:39

 

 

Av evelyn dahl - 12 september 2014 19:02

Ja jag har ju ett stort ego som gör att även om jag har en spricka i korpen jag blöder mycket näsblod och vissa gånger då jag skadat benen eller har feber och jag vill ut då kämpar jag mig ut.
Lyckats trampa sent med samma fot 3 dagar i rad dock inte känt av någon smärta av det liksom. och sen ja att jag ger mig ut på 1 timmes jogging/promenader hjälper nog inte kände det idag.
Joggade liksom kände inte av någon smärta för en benet började vika sig liksom så jag började gå och fan vilken värk jag hade kollade foten den hade svunat upp lite men det var mer min muskel på benet som gjorde ont det liksom är som den inte vill töja sig den sitter typ stel och fast eller något kan inte röra benet som jag vanligen gör.
Sen så tänker jag liksom på alla de stora sporta hjälparna de kämpar även om deras krop gör ont även om det känns att de ska svimma vilken sekund som helst så dum som jag är fortsätter jag jogga även om benet gör ont. Som tur var det inte en så lång bit kvar hem. Bara en nerförsbaker och en uppför sen stod mitt hem.
Så det var bara att smörja benet med häst lidiment och sedan linda det pch känner att det inte gör lika ont längre och det är skönt.
Sen fick jag en stö strumpa av mamma och hoppas benet snart blir bra :)

Av evelyn dahl - 12 september 2014 18:52

Ja idag var Ellinore hemma och sjuk.
Blevit riktigt förkyld osv.
Så blev laga mat åt både henne och mig sen har jag kokat oboy och te typ hella dagen till både mig och henne jag vill liksom inte bli förkyld.

Av evelyn dahl - 12 september 2014 00:01

Här är de favorit bilderna jag tog på mig och kira :)

Ovido - Quiz & Flashcards