lady E

Alla inlägg den 3 september 2014

Av evelyn dahl - 3 september 2014 21:22

Ja imorgon ska jag ta blodprov och jag hatar när folk gör det efter en händelse för 2 år sen då en läkare tog blodprov och inte knäppte av den där som stopar blodet lite så det började spruta blod och hon bara oj vad ska jag Göta nu och skulle helt plötsligt leta efter papper istället för att knäppa av den där grejen...
Ush bara tanken får mig må illa och då panik.
Sen ska jag till Örebro och träffa min pyckolog kul. Eller ne inte när jag har feber...

Av evelyn dahl - 3 september 2014 20:54

Det börjar äntligen se fint ut i alla fall finare en igår.
Men nu ser ni lite av mitt problem osv.
Vi smörjer henne med salva på hennes trampdynor vi klipper pälsen mellan hennes trampdynor.
Och vad vi vet har hon ingen allergi.

Av evelyn dahl - 3 september 2014 20:51

Jag har blevit mobbad i så många år så litar nästan inte på någon. Jag har helt och hållet låst in mig och allt om mig. för vänner familj och mäniskor jag möter.
Jag blir lätt sårad gör minsta lilla och har väldigt svårt att förstå och läsa av andra mäniskor och det är för jag har Asperger.
Jag har väldigt svårt att förlåta och jag är väldigt uppmärksam. Därför får jag reda på saker jag inte ska. Och ibland gör det ont när jag hör vissa saker och ibland blir det ilska.
Jag gör fel jag säger inte att jag är parfekt i något sätt jag har nog mer problem en de flesta på grund av min Asperger men jag vet hur ett ord kan salsa en mäniska, hur en händelse du gör kan få folk villa dö och en lite löngenr kan få dom skära sig själva därför håller jag mig mer utanför bråk men hur jag en försöker hamnar jag ändå i det.

Av evelyn dahl - 3 september 2014 14:40

Sitter ute i solen och försöker få lite färg och glädje frisk lut där bra säger mamma. Och sa till mig att gå ut. Så sitter nu på trappan med tequila och hoppas denna onda feber försvinner!

Av evelyn dahl - 3 september 2014 12:47

Vaknade vid 08.00 och hela kroppen gör ont på grund av febern men måste försöka och ja läsa gick så där läser mycket långsammare en vad jag brukar och matten gick åt skit så får be mamma om hjälp sen då hon kommer hem.
Sen var det dags att fixa mat och så klart var det jag kunde göra i garage så fick gå ditt medan kroppen gjorde ont så gjorde pomfritt och fiskpinnar och sen kom Ellinore hem och kunde göra det jag lovat mamma att jag skulle göra..

Av evelyn dahl - 3 september 2014 12:42

Det jag smörjer kira med.
Aloe Vera smörjer jag hennes sår som läkt på halsen och det är för att hennes hud är torr där.
Alsol servett tvättar jag hennes sår på benet med först då jag tar av strumpan då hon får en paus och såret får lufta. Sen innan strumpan ska på smörjer jag alla tramp dynor med hund salva och sen smörjer jag såret med helosan.

Ovido - Quiz & Flashcards