lady E

Alla inlägg under november 2015

Av evelyn dahl - 27 november 2015 03:47

lovade ju kira att få träna lite och det fick hon! Var allt fart på henne då vi började gå! Tänkte vi skulle möta upp med pappa men han kom hem senare en vanligt tur så väntade vi inte på honom så länge utan valde att gå hem! Skrämde rådjur som man såg för sent och kira blev lite vakthund och små skällde men lugnare sig snappat då hon såg ett rådjur hoppa öve vägen. Och me lugnare menar jag inte lika mycket skälla och spänd! Annars gick hon grymt fint drog inte jag gick med kopplet i 1 hand vilket jag trodde jag inte skulle klara idag för hon hade så mycket energi! Men inge problem att stanna eller liknade! :') på vägen hem fick jag dock ett problem någon med en troligtvis trasig barnvagn som den lät gick bakom oss och kira gillade inte ljudet av barnvagnen gjorde inte det själv så men ja hon bråkade lite med att gå baklänges och började dra för hon ville hem.. Men nät tjejen gick in vid en grusväg så gick hon lugnt och fint igen! Brydde sig inte om intello som kom små travande fram och gick lite efter oss och brydde sig inte om bilarna eller grannar som var ute! Var stolt över henne :')
Fick springa lös sista biten hem ovh när hon kom in fick hon belöning :)
Trodde att vi skulle ha mer problem för det var så länge sedan man var ute med henne så här men hon var otroligt lugn och duktig åh är bara så super stolt över min fina tjej<3

Av evelyn dahl - 27 november 2015 03:36

vaknade sent så fick slänga på mig kläder och tömma soppåsar som behövdes och kira fick ofc följa med till postlådan och soptunnorna!
Gick lite kort med henne innan man gick in!
Efter det åt man mat och ut i hundgården medan det inte blåste eller regnade och fixade lite kira fick bra med också skällde ut grannens hund som suttit sedan jag vaknade vid 12.07 och skällt och blev inte tyst för en vid 16.43 UH man får typ aldrig sova på grund av den hunden! Efter det så vattnade man blommor och var lite lat och satt vid daton en stund ;)
Fixade till brasan med ved och annat och plockad lite med papperna/ tidningarna i köket som låg över hela bordet!

Av evelyn dahl - 26 november 2015 03:35

sjukhuset var det som valigt! Pappa körde ditt mig och vis sprang den sista biten för vi var på väg att bli försenade! Efter allt köpte jag korv och dricka innan vi åkte hemåt och pappa la sig i sängen och vi pratade!
Efter det var det att gr hundarna mat och ut med dom! När mamma kom
Hem hjälpte man henne med varorna och sedan var det mat! Till kvällen så låg man i sängen såg på house md och myste lite med kira och fländörs!

Av evelyn dahl - 26 november 2015 02:36

en ny video var nöjd med den sedan kom jag på att audion kanske inte var det bästa för det var om att släppa taget och att skylla på andra vilket hag aldrig gjort mot kira så fick leta ny audio men kortare och annan musik i bakgrunden på den audion! Så ska flytta lite på filmer och bilder så det passar!

Av evelyn dahl - 25 november 2015 23:55

( sorry för stav fel och annat i texten!)

kan inte förstå att jag har en så vacker bästa vän! En så underbar vän som finns där för mig och som hjälpt mig igeom saker jag aldrig klarat själv! En vän som hjälpte mig se mig själv i spegeln igen! Hjälpte mig känna leende och glädje! Fick mig att kämpa och knuffa mig själv igenom det jag var rädd för de som skulle varit min svaghet.. Går inte att beskriva hur viktig hon är för mig! hur hon fyllt den tomma delen av mig! Hon är allt och mer som jag behöver för att leva och klara mig igenom min depprition mina ångest attacker och mina svårigheter! Min skydds ängel från ovan min fina kira<3

[Bild]

Av evelyn dahl - 25 november 2015 03:08

ska snart sova men har ändå mysigt med min fina kille som är över go idag :')
Finns nästan inge bättre att ha honom bredvid sig sova och man känner när han spinner och se på hans söta ansikte :'D

Av evelyn dahl - 25 november 2015 03:06

ska äntligen igen börja se på serien som jag har längtat!! :')
Åh Rick och Daryl se vad som hänt osv! Tagit en paus av olika anledningar och nu har pappa och jag bestämt att börja se på de avsnitt vi missat! :')
Är ett par avsnitt och kommer njuta av varje minut! Eller ja nästan varje minut kommer allt ha oroliga stunder här och där som vanligt över ens favorit karaktärer!
Händer alltid något i serien sällan den har de där tråkiga och inget händer avsnitten! Gillar att se olika karaktärers historia och vad de gjorde före de kom till Rick's grupp :)
Längtar att se så mycket hoppas man hinner se lite senare idag!

Av evelyn dahl - 25 november 2015 03:00

såg man klart på denna serie under måndags kvällen det lilla som hände den dagen! Gillade den verklige även om jag gillar filmerna bättre iallafall första! Emma som är huvudkaraktären är inte lika älskabar som sidney i film serien! Hon klarar sig själv och är mer bad ass inte rädd att ge sig in i en fight med mödaren! Emma hade hjälp av vänner och var inte ricktigt face to face med mödaren för en i slutet av serien.. Men gillade verkligen de stunder man hörde repliker från scream filmen i tv serien man bara åh den repliken och såg lixom tillbacka i filmen :') dock blev vissa repliker fel så det var inte lika åh den delen minns jag i filmen, hehe den repliken blir aldrig gammal utan för mig var det mer nej så här skulle den gå. ;P
Men bra serien gjorde det riktigt svärta att veta vem som är mödaren även om Jag vet att i scream är det alltid 2 så en säsong 2 kommer nog och mödaren är aldrig den samma i scream utan varje film är det en ny mödare! ;) kan hoppas att MTV gör en ny säsong! Finns vissa saker ni inte förklarat för oss en som vi vill veta mer om och varför! :)

Ovido - Quiz & Flashcards