lady E

Alla inlägg under november 2015

Av evelyn dahl - 23 november 2015 00:54

Serien visst den är bra men vafan!!
Likhet mellan dom finns knappt lite hår hur de beter sig osv men vadfan ni har ju gjort om för mycket! Vissa ser man knappt någon likhet på! Ni lykades få digimonen att se ut som de gjorde 1999 med lite ändringar men tänkte ni på huvudkaraktärerna???
Sett smått av serien på youtube och på gogoanime så kanske över reagera men gillar inte hur de ser ut i denna nya serie! Svårt att se På dom för är så van vid hur de såg ut då och i säsongen efter första!
Ash i Pokémon är ju iallafall sig lik även om det gått ett antal år! Visst ögonen och annat är ju nytt men man ser likheterna tydligare!!
Detta är bara.. inte riktigt för mig!! Inte samma känsla som då jag första gången såg digimon!
Att jag kom ihåg vissa händelser låten i början och namnen på så många karaktärer på första serien de gjorde 1999! Första gången jag såg det var på fox kid och jag var kanske 4-6 år gammal blev så kär i serien det var något nytt det var vackert! Precis som Pokémon! De två serierna var det första jag såg från anime och manga värden! Det var en av de få sakerna jag älskade då jag var mindre! Och gillar bara inte hur de ser ut nu man fick ju se hur allt blev för dom och hur de såg ut som vuxna kändes som deras sista kapitel men så kom detta och jag blev först glad då jag läste men då jag såg hur de såg ut blev va?? serien är bra handlingen lite seg i början men fattar att de vill presentera alla igen! Och något skumt händer i värden saker fungerar inte som de ska osv. men tyvärr känner jag inte ricktigt den känslan jag gjorde första gången jag såg digimon! Visst det här är nyare verition och allt ändrad med teknologin det har sina vackra sidor det kan hag inte neka till och har sin del som man gillar men ändå inte riktigt det där jag önskat! Ska föröka ändå att se för jag har följt digimon serien så länge och sett en del säsonger som inte var vad jag hoppades på så kan nog allt klara mig igenom detta! Bara glad att se de första digiomn monsterna med sina rätta vänner igen!

Av evelyn dahl - 22 november 2015 03:30

att du ska behöva bli orolig för mig igen :(
Jävla förkylning! :/

Av evelyn dahl - 22 november 2015 03:22

tog inga bilder på dagens mat man åt men mamma hade gjort sopa vilket var gott och bra då man är små förkyld och hälften av oss är ju förkylda nu eftersom det är vinter och kallt! Tog dock bara 1 omgång för vågade inte äta för mycket!
Till kvällen köpte de pizza somnade nästan då jag väntade för Lasse var snäll och masserade min rygg som gjort ont i flera dagar av någon skum anledning! Tog inte så stor bit där häller för att bli illamående efter.. Vet ju inte om jag fått något kroppen vi bli av me di magen eller liknas enen vägrar att bli sjuk igen! Har saker jag måste bli klar med och vissa att jag orkar vill inte ligga mer hemma och vara sjuk!
Sedan fixade också Lasse upp gardiner i mammas och pappas nya rum! Blev lite kränger här och där men inget han inte kunde fixa! Sedan köpte mamma lampor som ska hänga runt sängen vilket jag inte ville ha men hon köpte ändå...

Av evelyn dahl - 22 november 2015 03:14

då mamma och Ellinore gjorde iordning deg och fyllning höll jag på med annat men hjälpte mamma att baka ut bullarna smörja dom med ägg och annat så varit med och bakat har jag allt! Blev mer en 30 bullar och det var supet goda! Saffransbullar med vaniljsås! :3

Av evelyn dahl - 22 november 2015 03:06

vaknade tidigt idag och hade svårt att somna om.. Vet inte vad som var med mig mesta delen av dagen då jag mådde illa för minsta lilla jag åt men åt jag inte var jag grymt hungrig och hade kramper i magen! Dock gick det över som tur var! Kira var lite bråkig på morgonen men det var någon annan som gått i skogen före oss och slängt cigaretter överallt efter vägen! -.-
Hon kanske var seg att göra det jag bad henne om men hon var ändå duktig! Var ju lite nya dofter här och där så.
Pappa blev tvingad att gå ut och han mådde lite bättre idag vilket snabbt vände då han fick gå i kyla!
Jag har börjat hosta och bli snorig med och ändå har jag hur mycket lager med kläder som helst!
Tequila var otroligt bråkig både morgon och kvälls promenaden och till kvällen fick hon gå utan skor.
Skorna har börjat gå sönder och det är för hon släpet sina egna tassar.. För de som satt på bakbenen bråkade aldrig och gled ner osv med de i fram gjorde det och man fixade det då man började att höra det!
Vi ska dock fixa det för pratad emed Lasse och han sa att det går att sy nytt över det trasiga!
Till kvällen gick kira lungnare men hon gjorde inget dumt! Blev lite joggade med henne och inte så mycket annat arbete! Blev sen kvälls promenad och pappa hostade och gick skumt så blev också en väldigt kort kvälls promenad för var orolig! Ellinore och Mamma hade annat och Lasse höll på med elen i det nya vardagsrumet!
Så pappa var den stackarna som fick gå smed mig.. Tur hade jag tänt en brasa så det var varmt inne och han gjorde iordning varm honung! :)

Av evelyn dahl - 21 november 2015 03:03

låg i sängen efter man tagit en kvälls smörgås och släppt ut hundarna! Och så klart var fländörs mysig! Typiskt att han somnade på min arm och klockan tickade och jag var tvungen att ta medicin oh borsta tänderna men kolla på honom han är så jävla söt att man inte vill väcka honom.. Så såg lite på youtube innan han vaknade och la sig på sin kudde :')
Kira låg bland sina med och var nog avundsjuk! Men hon fick ju ett tränings pass och leka med boll själv ute med mig och spenderar mesta tiden av dagen med henne ;)

Av evelyn dahl - 21 november 2015 02:46

mamma var iväg och stor handlade så Ellinore och jag fick gå med hundarna! Då hon väll kom hem var det hon och Ellinore som fixade taco och jag för 3 gången i mitt liv tände en brasa! Och för en gångs skull började det att brinna som det skulle och inte bara pappret! Efter maten satt man och såg på halv 8 hos mig och hade en lite go fländörs bredvid mig! Pappa ville ha glass så det fixades togs själv lite med ;) testade också på chips jag aldrig sett förr och mamma trodde som jag att de var nya! Och goda var de också åt nästan upp hela påsen själv xD
Testade också skumtomtar med apelsin smak de dög att äta de med! :3
Har faktiskt börjat våga testa olika maträtter och annat förr var nytt farligt och hatade det men man måste ju ge det en chans för jag kan ju gilla det :)

Av evelyn dahl - 21 november 2015 02:32

blev väckt av pappa vid kl 10 eller 11 kollade inte mobilen för en Ellinore kom hem runt 12.00 pappa hade åkt hem tidigare för han var grymt snorig hostade och hade feber! Hjälpte honom göra varm honung och sedan fick han ligga och sova nästan hela dagen! Då Ellinore kom hem så var Lasse med så vi satt och pratade en stund om allt möjligt! När han hade åkt så gick jag ut med kira på en extra promenad! Kan säga att hon var grymt het då jag började träna med henne! Körde det vanliga träningen och kira hoppade och var super taggad hela tiden på vägen hem fick hon springa efter boll och arbeta lite i skogen! Vilket jag både var taggad och nervös för! Kände att det kunde vara kul att gå smått i skogen med kände också hon kan ju dra för mig eller vi kan möta något.. Hon hade ju mycket energi och inte varit lös på ett bra tag! Men hon var så jävla duktig satte mig mer i snön och gav henne så mycket beröm! Hon kom då jag ropade och letade reda på godiset jag gömde hon hoppad över de små hinderna jag fixade upp och stannade då jag bad henne! Så grymt stolt!!! Innan vi skulle hem fick hon ha koppel igen vilket var tur jag satte på för en post lastbil kom och skulle lämna paket till grannen och kira började skälla inte dra bara skälla sa ifrån och hon gick osäkert tills vi var vid trappan! Tog av kopplet och halsbandet och väntade på att post lastbilen skulle åka så man kunde hämta posten utan att ha en lastbil i vägen nästan!! Då han hade åkt fick kira följa med och hämta posten med! Bad henne sitta vid sidan av postlådan innan vi gick lite smått på asfalten och in igen hon små skuttade då vi skulle till brevlådan hon trodde väll vi skulle till Gärdet! Men det blir av då pappa är frisk och det finns mer snö för då ska hon få jobba och få en hel den muskler! ;)

Ovido - Quiz & Flashcards