lady E

Alla inlägg under augusti 2015

Av evelyn dahl - 16 augusti 2015 22:24

ja både Ellinore och jag hade tempo och lyssnade på musik inte mycket prata inte. Ville till sjön men ellonore ville inte ditt så tänkte vi kunnde gå från andra hållet men då var det problem igen flygmyror som attackerade henne. Så blev att gå hemåt men ändå en mysig och fin promenad med solen och naturen! :)

Av evelyn dahl - 16 augusti 2015 22:17

super snälla Lasse kanske ska köpa mig nytt schabrak ifall den här provridingen som jag ska med pappa här framöver då vi har tid går bra! :)
Vet ej om det blir svart/röd eller svart/ royalblå :)
Vill så hålla på med hästa ramen allt går imot mig jag vill rida men har inge problem att arbeta med häst från marken! Men alla vi pratat med behöve ringen eller så ska de ha så mycket betalat för bara 1/3 ridningar i veckan... Hade aldrig tänkt att det skulle vara så här svårt att hitta en forderhäst eller en häst jag kan vara medryttare på.. Blir så frustrerad och ledsen över att inte hitta en häst att arbeta med att vara lycklig med och känna mig stölt över! Kunna titta på bilder och se utveckling jag och hästen utvecklar då vi arbetar tillsammans!
Får hålla tummarna att jag hittar en häst att jobba med! :)

Av evelyn dahl - 16 augusti 2015 03:05

mat ja det har varit ett problem för mig i så många år pågrund av skolan och rädslan samt att inget ska vara blandat.. Haha men jag åt jag mer en vad jag brukar för det var grillat och potatisen mamma hade gjort var något av det godaste jag ätit! :)

Av evelyn dahl - 16 augusti 2015 02:57

kira hoppar igenom henens nya agility tränings hurdel med ring som den heter. Ställde upp den och kira låg brevid mig sedan bad jag henne hoppa igenom vilket hon gjorde utan att tveka! Höjde testade igen inga problem mamma och pappa ville se och ja igen så fick hon hoppa! Och inga problem var det! Hon hoppade iblan igenom utan att jag bad henne :')
Slängde upp videon från 6 augusti då hon fick bada via daton sedan från träningen idag! :)
Hon förvånar mig över hur duktig och smart hon är! :)

Av evelyn dahl - 16 augusti 2015 02:50

dagens promenad var det lynad! hundarna skulle komma då vi ropade gå bakom oss sedan gå fot! Och stanna då vi bad dom!
De fick också springa sedan leka lite vilket de gillade! :)

Av evelyn dahl - 16 augusti 2015 02:38

har hjälpt mamma med tvätten hundarna och gett henne sällskap i och hon har hjälpt mig med mina bilder jag fixade!
Ellinore och pappa var med vänner ute i gälleråsen och kollade på bilar!
Fländörs har inte varit sig själv han har mer varit i sin egen värd och smått närvös han gick runt som en galning och ropade hela tiden men när man kom så gick han iväg. Hoppas han är sig själv igen imorgon!

Av evelyn dahl - 16 augusti 2015 02:32

ja hon skulle med mig ut då jag vattnade i växthuset och alla småbuskar! Hon började hoppa och var galen sedan la hon sig bara en la sig ner rullade sedan ställde sig upp skakade och sedan gick hon en bit och så gick allt om igen.. Blev rätt jobbigt så hon fick gå lös.. Hon gjorde samma sak även om hon var lös och tog tid innan jag fick in henne. Fattar inte vad som hände och varför hon skulle rulla sig ja det kan man undra..

<3

Av evelyn dahl - 16 augusti 2015 02:16

Älskar mitt hår just nu!
Såg ut som färgen hade gått ut as mycket i back igår då vi stod vid pizzan men tur var så hade det inte gått ut lika mycket som jag trodde! :)

Presentation


hej :D
mitt namn är Evelyn Dahl
här skriver jag om mitt liv och min vardag c:
som består av fotografering och min hund kira samt min katt fländörs.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards