lady E

Alla inlägg under augusti 2015

Av evelyn dahl - 12 augusti 2015 22:09

hundarna var duktiga mesta viten ibland fick jag säga till dom att sluta dra eller styra med kopplet så de unvik orm eller räv bajs!
Jag gick med båda hundarna för ellinote tycker det är jobbigt att gå med dom bara för man måste stanna och ibland måste man få man dom att gå! Tycker dra i kopplet låter så hemsk även om det är just det alla med hund gör då de luktar för länge eller börjar dra. Samt många andra anledningar men som jag skrev tycker det låter så hemsk! Även om det alltid inte är så hemskt!
Men ja vi gick till toppen sedan stod vi där en stund innan vi gick hem! :3
Och på hemvägen gick de lite snällare!

Av evelyn dahl - 12 augusti 2015 21:59

behöver verkligen gå på långa promenader jobba upp muskler och få organ att arbeta!
Hände inte mycket på promenaden me ren att vi pratade och jag lyssnade på musik och fotade lite här och där! Vi skrattade lite och hade roligt!
När vi kom hem så hade Mimmi med sen en död orm bebis som hon var rätt stolt över! :)

Av evelyn dahl - 12 augusti 2015 02:52

mitt liv blir fan bara sämre! Känner själv hur jag snart förstör mig själv igen.. Magen börjar krångla igen. Känns bara fel! Får smätor och problem med andra saker är rädd att ta min medicin jag måste ta bara för de innehåller saker som inte är bra för mage och kan skapa problem. Myggbetten jag får ser ut som utslag och svider som fan! Inte orkat skära upp dom och klämma ut vätskan eller kolla om det är infekterat..
Hoppas allt vänder innan det är försent för mig..

Av evelyn dahl - 11 augusti 2015 23:43

förutom att jag haft otroligt ont i ryggen och mesta delen varit i sägen har jag varit med både Mimmi och fländörs idag mer en valigt!
Kira har legat och tagit det lungt hela dagen förutom till kvällen då jag busade med henne och sprakade med boll! :)
Mimmi oh fländörs har busat och varit galna hela dagen xD
Även fast det var regn på morgonen och förmiddagen sedan senare på eftermiddagen och kvällen sol.

Av evelyn dahl - 11 augusti 2015 16:27

hur kan han sova så här!?
Fattar inte hur det kan vara bekvämt!
Men sova sådär ska han. Fick mig att skratta och ha ett leende på läpparna men tycker synd om han nacke och annat!

Av evelyn dahl - 11 augusti 2015 16:24

finns så mycket jag skulle vilja lära och testa med hästar men hoppning och trickträning är det jag mest är ute efter! Såg denna på instagram och blev så avundsjuk! Har dålig balans på hästryggen då blir träna på att trava barbacka en del då jag hittar rätt häst! Alla i familje försöker hitta en åt min och de frågar ofta vänner om de känner någon som skulle vilja ha hjälp med sin häst/hästar. Inte gått bra en men hoppas kan man alltid Göra.

Av evelyn dahl - 10 augusti 2015 19:54

nya tv serier Jag ser så fram imot!
Ash är huvudkaraktären i evil dead de första 3 filmerna och nu ska han få en engen tv serie och han är lika roligt oh häftig som i filmerna bara att han är äldre men ändå det är fortfarande ash och alltid lika häftig!
Sedan fear The Walking dead som är typ samma sak som The Walking dead förutom nya karaktärer och handlar mer om hur det blev en zombie sjukdom och annat! :)
Och ofc kommer jag längta till 2 säsongen av The flash och tror det är 4 säsongen av arrow och sist men inte minst The Walking dead! *.*

Av evelyn dahl - 10 augusti 2015 18:48

idag fick kira gå på asfalten igen vilket hon gjorde bättre en någonsin ända gångerna jag sa hennes namn var då hon luktade annars brydde hon sig inte om bilar eller folk som kom på cykel eller inlines!
När vi kom till Gärdet fick hon vatten och så hävde vi det hon inte drak upp på hennes tassar för att kyla ner dom.
Efter det bytte vi från koppel till lina och bärväskan fick åka av i h ut med boll och sedan fick hon förat springa och busa innan vi började kasta med bollen! När vi var klara var det vatten för mig och kira sedan tassarna igen! På vägen hem var hon lite tött och seg. Men inga dumheter hände på vägen hem. När vi kom hem fick hon vatten över sig bara för att kyla ner henne hon gillade det inte men det var ett måste för att hon inte ska bränna söner trampdynorna eller bli för varm!

Presentation


hej :D
mitt namn är Evelyn Dahl
här skriver jag om mitt liv och min vardag c:
som består av fotografering och min hund kira samt min katt fländörs.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards