lady E

Alla inlägg den 25 augusti 2015

Av evelyn dahl - 25 augusti 2015 01:51

October du är visst min månad!
Omg kollade säsonge på bones för har nu sett klart på säsong 10!
Såg att säsong 11 börjar i october samma månad som The Walking dead och The fash och ofc arrow! Alla mina favorit serier börjar i october kan jag säga mer en tv serie månad eller vad!? Hehe längtar efter serierna men inte efter regn och kyla!

Av evelyn dahl - 25 augusti 2015 01:47

börjat fixa bilderna från 27 juli då vi var i sveafallet! De har legat och väntat ett bra tag på att bli fixade så tänkte att det var dags att fixa dom då jag nu har lite tid innan jag ska sova!

Av evelyn dahl - 25 augusti 2015 01:43

följde med pappa ner till stan och slängde burkar och glad med mera. Han behövde hjälp för han hade slängt fel grejer i vissa ställen utan mig. Läser alltid innan jag slängderi grejer som ska återvinnas. När vi väll var klara så tankade vi innan vi tog en snabb tur genom stan och jag fick kolla lite i ridsoprt de nor butiken utefrån ^^' måste föröka åka ditt och kolla lite för de har väldigt fina grejer där! :) Sedan kollade vi på en fin bil vid rävåsens fotbollsplan innan vi gav oss hemåt!
När vi kom hem så var det vattna blommor vilket kira inte fick följa med mig ut och göra Med mig. Men det går snabbare utan henne för hon ska alltid under studsmattan och är rädd för hinken då det är vatten i den. Så tycker det är bättre att ha henne inne!

Av evelyn dahl - 25 augusti 2015 01:14

Planerna blev ändrade!
Ellinore ville inte ditt så pappa var snäll och följde med mig och både tequila och kira fick följa med! Tequila har varit till paddtjän 4/5 gånger med mig så promenaden ditt va inge problem med henne! Kira var det första gången! På vägen ditt gick hon fint! Och var riktigt duktig visst stannade hon och skulle lukta på saker och kanske skulle fram fort på vissa ställen men hon stannade inte och vägrade aldrig gå! Hon brydde sig inte så mycket om Grannens hund som slängde sig mår stängslet och skällde på oss. Hon gick lite långsammare och gnydde lite men när vi väll gått förbi var det valigt fart igen! killingar var långt in i deras hage och gjorde inga ljud av sig! Så kira vandrade förbi utan problem! Men när vi kom till paddtjän var kira väldigt bråkig! Skulle lukta på allt och gick var hon ville. Sa ifrån och hon började gå fint men det höll inte länge! Det hade nyss varit några där och många olika dofter för kira att ta in. Men hon blev lugn när hon fått gå där en stund fick henne sitta och stå still och gå riktigt fint! :)
Ska träna mer med henne då jag ska ditt! Blev inge fota mer en mobilen för pappa ville hem tror jag han satt inte stilla länge. gick runt och kollade på all ved och annat. de har förstört lukan där lite grejer ligger för de som kommer ditt! Och han plockade upp skräp och slängde det i soptunnan. Hittade pant i blåbärsbuskarna men annars var allt fint! När vi gick hemåt pratade vi om så mycket, hade mysigt och kul hundarna gick jätte fint och vi hade det riktigt bra! Och sedan kom det problemet jag redan visste skulle hända! Kira såg killingarna och frös! De stod närmare när vi gick hemåt. De började springa mot oss och pratade ofc med oss kira blev alldeles stel och ville inte gå. Pappa skrattade åt henne för de är ju inte farliga. Stod där en kort stund och menar kort! Lät henne se och höra dom men hon stod också en bit ifrån för som det var med korna vet jag ju inte hur hon reagerar då hon kommer för nära dom. Kor bryr hon sig inte om så mycket så länge de inte går efter oss.
Så kämpade att få henne ifrån hagen och hon vägrade totalt att gå! Hon gick baklänges och var skakig! Svansen mellan benen och grymt svår att få kontakt med. Pappa sa till mig att jag får gå förbi där några gånger i veckan nu för att få henne att inte bry sig om dom! :)
Blir tyvärr inte imorgon dock för det är habb. Men kanske på onsdag!
Ska verkligen kämpa bort detta! :)

Ovido - Quiz & Flashcards