lady E

Alla inlägg den 13 augusti 2015

Av evelyn dahl - 13 augusti 2015 21:06

trötta och söta är de allt! :')

Av evelyn dahl - 13 augusti 2015 21:04

promenaden idag!
Båda hundarna fick springa lösa och röröa på sig och både pappa och jag skrattade åt dom båda! Kira i full fart efter boll men kommer tillbacka i pass en gångart som vissa hästar går typ islandshästar och giraffer går i pass! Tequila kom travade med långa stag och pappa skakade på huvudet och sa vi har ett varmblod i henne xD
Såg verkligen ut som en travhäst steg! De sprang och busade hade riktigt roligt! :)
Och var skönt att se dom springa och det lyser lyklig i ansiktet på dom!

Av evelyn dahl - 13 augusti 2015 20:49

efter vi hade kollat det jag ville åkte vi mot lagården för det ville Ellinore! Minna ben känndes lite öns efter allt trampade! Länge sedan man cyklade!
Fick fina bilder på kalva och kor! När vi åkte till en annan ko hage så sprang en av kalvarna med oss när vi cyklade! Var roligt att se! Och på vägen hem träffade vi Katarina och pratade en stund och hade det mysigt! Berättade att kira älskade att leka på Gärdet och att jag ska ta henne ditt igen och kasta boll! Kommer nog göra det i vinter med! :)

Av evelyn dahl - 13 augusti 2015 20:42

Idag gav jag mig ut för att kolla ett område jag velat kolla hur det ser ut och leder! Var riktigt vackert och hottade ett nytt ställe jag skulle älska att sitta vid fler gånger!
Ellinore var med mig som sällskap och hon gjorde ett bra jobb även om vägen vi gick var svår att ta sig fram och sedan fanns det mycket insekter och osäkra områden typ stenar eller hål täckta över med andra växter och grenar! Tät skogmark och hal mossa! Men kul och vackert var det! Kommer gå ditt igen!

Av evelyn dahl - 13 augusti 2015 20:33

otroligt snygga schabrak på gratis! Önskar man dock hade mer pengar och häst att ha dom på! :(

Av evelyn dahl - 13 augusti 2015 20:30

Man behöver bara se och känna så kommer minnan man önskar aldrig tagit slut går igenom en huvud och man ser bara dom.. Man känner känslan man hör de ljuden som var då man känner solen och gräset.. Goda minnen man saknar och önskar kunnde igen vara verkliga i ett annat liv!

Av evelyn dahl - 13 augusti 2015 16:26

lyssnat på denna video hela dagen medan hela värden runt om mig blevit tyngre och mörkare.. den hjäper en fortsätta och gå framåt även om det förflutna ger mig smäta tårar och ångest.. önskar jag valt bättre då vägarna var där framför mig! ( videon är ej min) 


Av evelyn dahl - 13 augusti 2015 01:13

sitter man här igen och inget annat en gråter och man kan inte sluta.. Rivsår över bröstet för smärtan i hjärtat! Svag och feg det är vad jag är! Jag försöker vara stark försöker se framåt men allt jag gör bli fel och jag börjar bara gå mer och mer sönder.. Familj och vänne försöker hjälpa mig men jag slutar ändå på samma ställe i tåtar och smärta! Saknaden av lyckligare tider och minnen går igenom mitt huvud medan smärtan blir värre.. Ångrar vissa saker och önskar jag klarat av dom bättre..
jag är vara en idiot som gömmer sig bakom ett leende och låsas vara någon annan.. Medan jag är en osäker och rädd person som skit utan anledning.. Vet inte längre vad jag ska göra med mig själv med mitt liv.. Vill vara lycklig! Vill ha det bra och kul inte sitta här i tårar och mörker.. Är så trött på det.. Så jävla trött på denna känsla...

Ovido - Quiz & Flashcards