lady E

Alla inlägg den 20 augusti 2015

Av evelyn dahl - 20 augusti 2015 23:15

varmt men samtidigt svalt!
Idag var promenaden lite magisk! Med solljuset annorlunda och när vi kom till damen flög trollsländor runt och det var så vackert! Vi stod och kollad dipp och det kändes Stim tiden stod still förutom alla trollsländor! De kunde flyga precis över huvudet på dig men också högt uppe! Var så fint att se färgerna och solljuset i vingarna på dom! Viden i håret och solen över ansiktet! Åh älskade det! :)
Och hundarna hade också skönt kira åt blåbär och tequila satt en stund i solen och hade det gött inte vi gick hemåt! :) önskar verkligen att det kan Svea så där mysigt och magiskt ingen när man kommer ditt!

[Bild]

Av evelyn dahl - 20 augusti 2015 22:46

45 veckor sedan jag hade en Bra ridtur! Sedna jag sist satt på en häst rygg som inte försökte slänga av mig eller bara bråkade.. Kan fan inte tro det! Jag har letat och letat men alla jag ska ditt har redan hittat medryttare eller ska ha så mycket pengar.. Eller hästen går knappt att rida.. Vill hitta en bra hästv! Vill så jävla mycket rida gör nästan vad som helst för att få rida! Men tar mig ingen stans.. Mamma jobbar över tid så gör pappa.. Inget körkort för dålig ekonomi och känner själv att jag inte är redo för har ofta fokuserar på annat en vägen. Så cykla eller gå till Julia vilket jag inte får för min dietist eller mina föräldrar! Jag kan säkert men får ej.. :(
Vill ha en bra tur som går framåt hästen rör sig fint och lätt!
Inga problem inge bråk vill ha det lugnt innan jag ger mig in i bråk bara 2/4 turer bra sedan kan de bli bråk för då kan jag känna lite mer ja detta ska jag klara av och ska bearbeta detta..
UH hoppad fan att jag hittat en häst snart! :/

Av evelyn dahl - 20 augusti 2015 22:27

okej Lasse är förkyld tycker synd om honom<3
Men han kom till oss och lämnade chips och pratade sedan nästa helg ska han till Skottland! :)
Ska bli kul att se vad man får där ifrån! Sa något med loch ness typ en tröja.. eller Harry Potter för ja slottet och tågbanan är i Skottland ^^ Lasse skulle försöka ta sig ditt och tänkte det kan finns några Harry Potter grejer där med! Skulle inte säga nej till en tröja med griffingdor på :)
Eller något av halsbanden typ det hermine har för att gå tillbacka i tiden!
Eller det som Harry och dombeldor hämtar i grottan :)
Vet inte super mycket om Skottland men fint är det! :)
Okej chipsen jag vet att den med honung låter äcklig men när jag testade den blev smaken som jag hade en köttbit i munen inte ett chips jävla vad smaken var oroligt bra på den! Lök var med god kims mexican fiesta va lite väll stark men när du blevit van är den god! :)

Av evelyn dahl - 20 augusti 2015 22:10

gick up på med kläderna åt mat och kollade postlådan men noo ingen post sedan efter pappa kom hem hade posten varit där ocu hon kommer ungefär vid 16.30 Hallå!! Post ska komma någon timme efter tidningen!! -.- vattnade också blommorna som pappa sedan fick vattna igen senare under dagen för de var så varmt idag! :)

Av evelyn dahl - 20 augusti 2015 22:07

idag tänkte jag att vi skulle ha gått til Gärdet men det var rätt varmt ute och de höll på där så det blir om några dagar om vädret är med mig! Istället blev det hoppning i skogen! :)
Fotade dock inget för bilderna blev as dåliga tyvärr :/
Men filma gjorde jag en hel del!
Dock var de pinnarna/stockarna vi hade förra året blevit söndertrampade och slängda åt alla håll tycker det ät jävligt fult gjort! Men jag hittade nya fick leta som fan och rev mig men hittade iallafall nya! :)
En blev jävligt hög men kira hade inga problem över den vilket jag blev as stolt över! Hon tvekade inte en ända gång! Och på den timmer och 35 min vi va Ture rev hon 2 gånger! :)
Hon gör mig så stolt! :)

</3

Av evelyn dahl - 20 augusti 2015 03:21

Av evelyn dahl - 20 augusti 2015 03:17

åh vad jag önskar jag hade pengar!
Varför kunnde ni inte kostat 16-25kr istället för dollar ;_; vill ju ha er men knappt råd med 1 tröja :'(
Måste föröka komma ut och känna penga på att fota igen visst min hälsa är ush ibland och yey inland men vill jag ha dessa tröjor måste jag försöka känna pengar!

Av evelyn dahl - 20 augusti 2015 03:01

ja skolan har inte hört av sig till mig eller mamma kan vara för de får en ny matte lärare.. Kanske trodde de jag skulle dyka upp.. Men nepp går inte in i den där skolan om jag nu inte måste vilket jag kommer att få göra pga möten bara för jag är fucking 18 år nu.. Det jag hatar med att vara 18 du måste vara me då medicin ska hämtas eller paket till en.. Och måste vara med på skol mötena.. Vill inte hatar det där stället! -.- ush... Men men första man gör är kolla vädret ofc och idag krånglade jag faktiskt för första gången iår vad fan jag skulle ha på mig! ^^' efter det var det posten vattna blommor ut mes hundarna göra rent kattlådan och sedan vid typ fucking 14.23 kom
Man på jag har inte ätit så gjorde snabb och god mat ;)
Innan mamma och Ellinore kom hem och man gav hundarna mat och ofc Mimmi fick sin mat med :)

Ovido - Quiz & Flashcards