lady E

Alla inlägg under maj 2015

Av evelyn dahl - 16 maj 2015 02:45

Hade planerat fixa bilder se på house m.D och sedan cykla med kira och ofc fixa mat åt dom och mig själv och tvätta kiras sår som ser lite bättre ut idag :)
Men han bara till maten. Var lite trött orkade inte göra något stort så fixade det ni ser på bilden ^^'
Sedan kollade jag kylskåpet så jupp fanns inte plats för något så städade hella kylskåpet förutom bland grönsakerna och dörren.. Men blev nöjd mycket mat som hade gått ut och mycket som var tomt men ändå låg där inne.. Så ja det blev rent.. Fixade in posten Ellinore diskade.. Tömde ut maträtter i värmekomposten och sedan skulle man cykla med kira fanns massa bilar inte samma bil som inlägget nedanför.. Slutade med att pappa Kom hem fixa mat åt hundarna och Mimmi sedan promenad-->

Av evelyn dahl - 16 maj 2015 02:39

Vanlig med en promenad på mina dagar ;)
Men idag var det en bil uppe i skogen pappa kände igen bilen och den som ägde den har slängt skräp i skogen vilket är olaglig!
Men vi kunnde inte stå och vänta på den som ägde bilden så vi gick. Men vi hade kunnat spåra personen för kira började dra mot en skogs stig så vi fattade var personen gått.. De andra gångerna de varit i skogen vid oss var under hösten de plockade svamp och sedan sommaren då de plockade lingon finns ett ställe vid en kille där det växer mycket jag gillar inte lingon så de fån vara dör och bli gammal xP men men när vi var vid dammen och hade gett fiskarna mat så kom en annan bil och det var en vän till familjen vi pratade och personen hälsade på vi pratade och här framöver kommer vi åka dit och jag ska ofc ha kameran med mig :)
Hade det trevlig och fick reda på saker om framtiden på vissa ställen omkring små stigarna och vissa platser att grilla :) sedan gav vi oss av hemåt :)

Av evelyn dahl - 16 maj 2015 02:31

Har tequila på min vänstra sida kira nere vid mina ben och fländörs på min högersidan och han är sötast idag :')
Kolla det där ansiktet bara *,* åh så jävla söt! Och han gör söta pip ibland :')

Av evelyn dahl - 16 maj 2015 02:29

Okej säger älskar det sista avsnittet men hade vissa funderingar till ***** för **** förökte döda oliver ett par gånger men nu ****** honom hmm undra vad han gjorde för att få **** att göra det... Mycket olika känslor var det och jag mycket orolig i vissa scener.. Fick också en känsla av att serien är slut.. Vill verkligen inte det för denna serie är så bra.. Vill att allt fortsätter! Vill inte att det ska ta slut!
Men en önskan hände för er som ser serien fattar ni nog vad som hände ^^

Av evelyn dahl - 15 maj 2015 04:06

Kan inte beskriva vad mycket de här två har gjort för mig hjälpt mig hållit mig på benen. Fått mig skratta, kämpa och jobba och sedan fått mig att se att hunden verkligen är människans bästa vän!
De ger mig kälerk och värme samt vänskap och de hjälper mig när jag är sjuk ger mig värme och bryr sig extra mycket om mig<3
De är mitt allt just nu utan de här två hade jag gett upp för så jävla länge sedan!

Av evelyn dahl - 15 maj 2015 04:01

Hehe sa att jag skulle börja med en ny serie och valde house som min första. Numer 1 serien är slut! Numer 2 den är bra men lär sig så mycket kanske inte kommer ihåg manen men man kommer ihåg symtomer. Numer 3 såg mycket av house på kanal 5 gillade serien men hatade att de aldrig gick i ordning man såg skillnaden på hur han var klädd och sedan kvalité på kameran och hår samt kropsformer. De hoppade mellan avsnitt och säsonger typisk när du ser på tv. Viss denna serie har inget som går efter en linjer. Han tar hand om 1 sjukdomar inte vet vad det är i taget eller en pasient som är riktigt sjuk! Inte som arrow eller Walking dead där fortsätter all på nästa episod de hör ihop medan house har olika fall varje avsnitt inte någon som är samma eller hör ihop! Det är skillnaden ^^'
Svårt att förklara men hoppas att någon fattar ^^

Av evelyn dahl - 14 maj 2015 23:35

Vädret var varmt lite kyliga vindar men solen sken så ute och arbeta var det idag! :)
Mimmi var mysig och höll sig faktiskt inte långt från våran mark. Mamma och jag planterade blommorna vi köpte från Klockaregården ska föröka fixa bilderna där ifrån men det är ju 632 bilder ^^' kul att fota jobbigt att redigera :( men men nu harr jag iallafall blommor vid mitt fönster på utsidan :)
Kira fick vara ute med för hon var galen inne hoppade på dörren skällde ute i hundgården och rev ner saker och Ellinore var inte glad för hon mådde inge bra pga förkyld! Blev att ta ut henne och låta henne vara med mig för det var det hon ville sprang på en gång till mig och rullade sig mellan mina ben satt på huk och fotade blommor :)
Kora och jag har ett bra band men hon är lite mycket beroende av mig säger de som ser hur hon är då jag lämnar henne. Blir lite galen får panik. Och det tar ett tag innan hon kan lägga sig ner och ta det lugnt. Har varit så sedan vi köpte henne.
Sedan fick jag min förta minigurka att äta var lite annan smak men ändå gurka ^^ har också några som är på g men inte riktigt stora en :)
Mammas plommon träd börjar blomma och snart börjar nog äpplena med och hoppas hennes körsbärs träd får blommor med för älskar körsbärs blommor eller som de säger i Japan sakura = körsbärs blomma :)

( till bilden under glömde skriva att vi såg kiras vatten exem efter jag varit ute på promenad med henne! )

Av evelyn dahl - 14 maj 2015 23:24

vatten exem.. Jupp kira har fått vatten exem igen måste vara för allt regn och hennes tjocka päls.. Har klippt päls och tvättat det med asollösning tillsammans med mamma såret ska torka. Så min tjej får nu gå med sele för att inget ska ligga på exem såret.
Hon är okej det kommer bara vätska ur såret och det är vanlig med just vatten exem och det är valigt i kiras släkt med det är ofta då hundar har tjock päls blir blöta och inte torkade ordentligt, det blir fuktigt och ja där har ni vatten exem! Kiras exem sitter vid örat som ni ser på bilderna pappa hade täcken på dom när det regnade de här veckorna som varit men tänkte kanske inte på att torka huvudet och halsen samt benen på kira. Vilket kan hända han är lite stressad på morgonen. Kommer tvätta det och ja ta en titt på det dagligen och hon kommer bli bra! Kommer dock inte bli promenader på asfalten eftersom jag inte riktigt är redo att testa sele där.

Presentation


hej :D
mitt namn är Evelyn Dahl
här skriver jag om mitt liv och min vardag c:
som består av fotografering och min hund kira samt min katt fländörs.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards