lady E

Alla inlägg den 9 maj 2015

Av evelyn dahl - 9 maj 2015 02:50

fixade en ny video och ja här är den!

Av evelyn dahl - 9 maj 2015 02:45

Blev lite jogga och sedan njöt vi en stund i solen vid dammen de medta av grodd äggen är förstörda tyvärr allt vatten som runnit från damen hade förstört dom flesta. men såg några små grodd bebisar som simmade omkring.. De var så söta! Såg också 2 salamandrar som njöt av solen skrämde dom tyvärr menade det verkligen inte! Solen sken och det båset som fan så stod du där solen var men ingen vind typ nåde dig så hade du det gött!

Av evelyn dahl - 9 maj 2015 02:45

små videor som vissar vissa känslor berättar hur de är och vissa meningar som går genom mitt huvud dagligen..

Av evelyn dahl - 9 maj 2015 02:36

Ja jag hade visst slut på vissa mediciner jag måste ta dagligen så skrev till mamma men hon fick det inte för en hon kom hem.. Typiskt!!! Så blev att ge sig av ditt innan vi hämtade pappa hos Ennie och sedan iväg till mormor.. Blev en lång tids väntan för bara 2 var vid kassan där du skriver ut medicin.. Mitt hjärta började slå och jag började få ont i det till och från typisk panik attack jag hatar att få.. Försökte låsas som ingen ting men mamma såg att jag mådde dåligt och pappa tog ju emot mig igår då jag höll på att svimma.. Svag och hjälplös känner jag mig..
Nät det var vår tur så gick hoppas de finns! Vilket det gjorde kände glädje att det fanns medicin åt mig! När det var klart var det bara att gr sig iväg till Ennie och hämta pappa!

   

Av evelyn dahl - 9 maj 2015 02:27

När vi väll kom till mormor var det smörgås tårta.. Åt mycket av den ser ni.. Var inte hungrig även om det var den 2 måltiden på hela dagen och vi var där efter 16.00 men var inte hungrig dock tvingade mamma och pappa i mig mat fick inte lämna bordet för en det som fanns på taktiken var borta så var bara att äta typ.. Sedan hängde men allt en hel del med denna stora fina kille :D
Busade med honom och hade lite model fotografering mormor fattade inte hur jag lyckades få honom ligga still eller ens få honom att sitta still. Var bara att be honom sedan säga hand namn så han tittade in i kameran.. Svalt var det ute med och man slapp allt ljud som alla gjorde där inne gillade dock inte att det blåste men jag kontrollerar ju inte vädret tyvärr.

       

Av evelyn dahl - 9 maj 2015 02:10

          Ja efter ellinore och jag hade ätit gav vi oss av på promenad jag ville fota fjordinhästarna igen vilket det blev! och denna gång var de fame och hälsade också :) kände glädje för de var så länge sedan jag var så nära en häst det är kanske 1/2 veckor sedan jag fotade Ozzy och dom men då klappade jag dom aldrig var aldrig nära de kom aldrig åt kläderna på en eller så man kunde känna häst doften på händerna.. Känndes skönt de var så vackert byggda vackra muskler fina gångarter såg trav från några som sprang lång in i hagen. Kipt man och ny rakade var de. Vissa hade flätad svans :) vi gick också förbi andra hästar i några hagar bort. Sedan såg vi en tjej som höll på på andra sidan vägen och flera hus bort från där vi gick på gärnvägen. Hästen röde sig fint och hon arbetade mycket med hur den röde sig.. Kunnde inte stå där för evigt så blev att fortsätta gå mormors andra kompisars hästar var inne i stallet och när vi väll var hemma fick jag reda på att vi kunde ha gått in för mormor visste att jag skulle ha gett mig iväg och fota hästarna visst fler gånger finns det ju men det kan ha varit en dålig miss jag gjorde där ;P

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

Presentation


hej :D
mitt namn är Evelyn Dahl
här skriver jag om mitt liv och min vardag c:
som består av fotografering och min hund kira samt min katt fländörs.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards