lady E

Alla inlägg den 28 maj 2015

Av evelyn dahl - 28 maj 2015 23:01

Hmm somnade rätt sent och vaknade vid 11.57 läste det nya naruto kapitlet och ja det var så häftigt!! Hatar att de tog bort naturos långa hår men han är allt samma naruto och därför har han sin charm ^^ sedan fick jag reda på att mamma var hemma och hade kramper.. Hon hade också spytt så blevit att ta hand om henne.. Tvättade kiras exem båda sedan satt jag vid daton fixade lite bland min musik alltså lägga låtar i mappar osv.. Blev samma sak med iPhone 5 mappen lägga bilder i rätt mapp.. Efter det kladdade jag lite på skrivbordet och sedan såg jag vad klockan var så blev att ge hundarna mat och äta något själv osv ^^' när pappa kom så var det ut med hundarna i regnet,. Jupp idag var regn uppbehol och regn igen :(
Men kira var med mig kollade blommor och andra växter på gården fotade våra buskar vi har på baksidan samt våra äpple träd som börjar blomma ^^ kira fick också vara model idag och kommer nog vara det i morgon med :)
Blev hämta posten också.. Tittade in i växthuset och 2 gurkplantor är döda..
När vi kom in var det av med täcken och torka henne. Det bästa med att torka kira är att man behöver bara säga vänd dig om ge mig bakbenet och hon gör det :)
Njuter av att bli torkad gör hon med ^^
Efter det lagde vi mat åt mamma/ oss själv tog hand om disken. Och ut igen och klippte lite gräslök. Och nu ligger jag i sängen med de fina i mitt liv ^^
Blir också inge bowla imorgon pga mamma vi tar oss inte ner och sedan är hon riktigt sjuk och vi vågar inte riktigt lämna henne själv för allt som kan hända..

Ovido - Quiz & Flashcards