lady E

Alla inlägg den 24 maj 2015

Av evelyn dahl - 24 maj 2015 17:00

Smärtan är kvar tyvärr men balansen är bättre.. Fingrarna gör smått ont efter igår så gör också mitt knä.. Men mest ont har jag i ryggen.. Sedan har jag skumma rörelser bland olika muskler som vibrerar i kroppen typ benen armarna och magen.... Tycker det känns äckligt men mamma säger det är normalt.. Fländörs har varit vid min sida hela dagen velat ligga på min mage eller så nära mig som möligt<3 tequila och också varit mesta delen hos mig.. Kira är sur för jag tvättade örat på henne igår för hon var lite dum och sparkade på mig pga hon kliade sig i örat.. Och ja jag hade så ont jävla ont och när hon la sig super nära mig åkte öronmedlet i örat för hennes bästa.. Vill inte att hon kliar sönder örat med...

Av evelyn dahl - 24 maj 2015 02:36

Rev mig själv på tummen.. Klämmande fingrarna i en dörr då jag tappade balansen och tig bara tag i något.. Mår skrek och grinade av smärtan då pappa smörjde in hästlidiment på ryggen och en 2 blåsor på båda fötterna den ena på vänster häl och den andra på innersidan av höger fot.. Känns som då jag fick en plastbit inkörd i benet och trampade snett senare samma dag och sedan brände mig dagen efter på ungen... Vad har jag gjort för fel för fel??

Av evelyn dahl - 24 maj 2015 02:01

Kollade lite bilder på tumblr i och hittade denna! Blev förvånad och vet ej om det är sant eller på skoj eftersom jag bara är på säsong 2 men blev ändå va var inte du gift med en kvinna!! Vet att de är bästa vänner men detta trodde jag inte.. Ska kolla på youtube om det finns något video klipp med detta men sova ska set bli nu måste få slippa smärtan ett tag nu!

Ovido - Quiz & Flashcards