lady E

Alla inlägg under april 2015

Av evelyn dahl - 23 april 2015 10:48

Ja till kvällen gick jag Lasse och så klart Ellinore... Blev inte lugnt inte hon sprang och skrek och höll på spelade hög musik och skrek.. Både Lasse och jag tycket det var jobbigt.. Men hittade iallafall grodd ägg :)
Det ger allt stor känsla för sommar :)
Snart ska kira få bada :3 längtar tills det går att bada!! Men men kira var lungn och snäll som avling var en stund hon var busig och gick med tequila alltså höll tequilas kopplet i munen :3
Träna också lite fot i skogen då hon hade gjort sinna behov :3
Hon är allt duktig och jag älskar att träna med henne :)

Av evelyn dahl - 23 april 2015 10:41

Ja.. Hundarna var inne tills Lasse kom då fick de vara med när vi höll på med växthuset blev prat och skratt och jag hade det trevligt inge folk inge jobbiga känslor :3
Tequila njöt av Solen i Lasses bil som ni kan se på bilderna. :)
Kira blev det smått träning.. Fot sedan körde jag rulla runt lite sök på gården och sedan busade vi en hel del :) var skönt att ha vackert väder och njuta av en lung dag.. Blev Lotte jobbiga stunder för någon gillade inte att jag fick all uppmärksamhet och var därför ett väldigt svart moln och jag mamma och pappa fick heta det ena och andra..

Av evelyn dahl - 23 april 2015 10:36

Ett typiskt problem med mig är jag är mycket kräsen äter inte vad som helst men mamma lykased på tag i en tårta jag åt och sedan en kladdkaka :)
Hon hade kollat många tårtor och var osäker men istället för att köpa en dyr tårta som jag kanske inte äter köpte hon något jag gillade :)

Av evelyn dahl - 22 april 2015 21:33

Ja detta fick man :)
Sötsur sårer 14 st av mamma och pappa och sedan pengar samt gula och lila rosor :)
Av Lasse fick man röda rosor en model häst filmer choklad :)
Av Linda fick man en filt då man träffade henne :)
Sedan av mormor får jag pengar till helgen och vad jag får av Ennie ovh Emil vet jag ej :)

Skriver mer om dagen senare sen eller imorgon :)

Av evelyn dahl - 22 april 2015 09:39

Ja få blev man 18 år! Lugnt är det fått några grattis men ska ge mig upp ovh fixa mat åt mig osv ;P
Och se var dagen tar mig :3

Av evelyn dahl - 21 april 2015 21:44

Glad att säga att äntligen har vi fixat medicin till kiras öron hoppas så att hennes öron kommer bli bättre nu<3

Av evelyn dahl - 21 april 2015 21:43

Idag var fet Örebro och prata med Maria och hon var glad att se hur bra jag mår nu då mina smätor inte längre finns.. Inte hört något från min magläkare en och han skulle ha hört av sig.. Efter vi pratat en kort stund sa hon grattis pga fyller 18 år i morgon.. Tror det knappt själv men jupp 18 år xP Sedan så pratade vi mycket om mina föräldrar och deras små historier on deras uppväxt sedan blev det om vad jag älskar att Göra om dagarna.. Vilket är ju jobba med kira och se på film samt fotografera tyvärr har häst letandet gått dåligt alla som vill ha med ryttare eller fodervärd är så dyra :/ och långt bort.. Ush vill verkligen rida saknar det så mycket går inte att beskriva! Vill verkligen hålla på med en häst och rida hoppningen bryr jag mig inte om nu vill bara rida och kira av att vara där bland hästar känna doften och bara njuta av stunden<3 Men men på vägen hem blev det segt och dog typ av värmen i bilen kännde mig trött och sliten ändå hade både jag och hundarna legat mesta delen av dagen så fattar inte varför vi var så trötta som vi va.. Maten blev kebab tarik och pizza för familjen och imorgon vet vi ej en har inte riktigt bestämt mig osv ^^'

Av evelyn dahl - 20 april 2015 18:00

Idag krattade jag bort en hel del dött gräs från hungårdens insida.. Mamma har ju planterat blommor på utsidan och de är inte lika lätt att flytta på som en lampa du trycker ner i marken. Marken är för torr tyvärr så vi kunnde inte ända bort det som vi annars gjort.. Så klart gjorde vi det efter en regn skur som hette duga fick bort nästan allt osv.. Men men fick bort det mesta och blev nöjd :)
Mina händer gör dock ont men det var det värt tycker jag :3

Ovido - Quiz & Flashcards