lady E

Alla inlägg den 2 april 2015

Av evelyn dahl - 2 april 2015 20:53

Allt kommer bli bra säger de inte hör det på ett tag nu men jag vett att allt aldrig kommer bli bra.. Jag har varit i detta svarta rum alldeles för länge.. Kommer aldrig känna lycka kommer aldrig se ljus utan kommer fortsätta förstöra min kropp och leva med smärta..

Av evelyn dahl - 2 april 2015 20:14

Av evelyn dahl - 2 april 2015 02:55

Tankar som går i huvudet.. Dagen in och ut..

Av evelyn dahl - 2 april 2015 01:12

Dagen var seg sov inget under hella natten.. Somnade vid 12 tiden och blev väckt några min efter jag somnade så klart gav jag inte upp att föröka somna om även om vi hade främat och det var Lasse,. Han gav mig lite filmer och ett läppstift för ja jag är rätt duktig på att få mun sår och har ofta torra läppar.. Han fixade mesta delen av tiden med växt huset.. Jag vet inget annat han gjorde för jag sov nästan hella tiden han var här.. Fick höra lite om hur hans hus letade går och att han behöver jobb.. Hittat mycket jag velat köpa men har inte alla pengarna riktigt en och Lasse behöver alla sina pengar så mina tyglar och hund sele får vänta.. (Och ger Lasse pengar och han köper åt mig för mamma blev lurad på internat och handlar därför inte på nätet! )
Sedan har men sett på massa olika filmer de flesta var dåliga och har spelat spel på mobilen och sedan hostat lite blod.. Är nog för magsmärtorna och de kommer för alla panik och ångest attacker jag får om dagarna.. Ja det händer inte mycket om dagarna eftersom jag forfarande är sjuk..
Så ni får tåla mina tråkiga inlägg ett tag och saker kommer allt hända då jag blir frisk.

Ovido - Quiz & Flashcards