lady E

Alla inlägg den 14 april 2015

Av evelyn dahl - 14 april 2015 00:56

Tequila kom in efter att varit ute typ 1 timme. Hon sov allt gött och tog upp en hel del av min säng :) kira var vart en jag gick toan,köket , duschen och mitt rum.. Sen när Ellinore kom hem så gick jag in i duschen och fick känna att jag kunde bli ren.. sedan var det min säng med lite film tittande tills jag somnade ^^' sedan vaknade jag och somnade igen.. Och nu är jag vaken men trött som fan så kommer nog somna snart igen,.

Av evelyn dahl - 14 april 2015 00:49

Ja idag var vädret underbart var så sköt att sitta i köket då man värmde ridpåsen till magen eller mat jag skulle äta! Önskade så att jag kunnde dra ut och jogga eller cykla med kira!
Hade svårt att sova med blev sova Max 1 timme innan man vaknade och spydde eller av smätor jag inte kunde låta bli att skrika av.. Men har en känsla att de snart är över.. Fått mycket meddelanden av både fb och snapchat.. Bara för jag inte orkar med det riktigt... När man är sjuk är det youtube eller läsa för min del.. Mår bara mer dåligt att se hur kul alla har i solen.. Och sedan alla meddelanden jag får ush.. Orkar inte med dom.. Visst Lasse, Linda eller Julia går fint men andra jag går inte ihop med folk längre typ finns få jag litar på och få mig att lita på en kan ta år.. Men men.. Tequila ville ligga ute i solen så öppnade dörren till hungården och släppte ut henne! La en filt på gräsmattan innan man själv fick ligga där i 3 minuter innan smärtan gick bort och jag tig mig till toa.. Mamma bara ät alvedon.. Visst jag spyr ju upp den innan den typ hinner hjälpa mig..
Annars var det ju ligga i sängen läsa lite och lyssna på musik.. Vill göra videor till youtube men inga videor att fixa till blir ju tråkigt och jag slänger upp samma videor i en ny för ofta... Men men få bli då jag blir frisk!

Ovido - Quiz & Flashcards